Vi ste ovde: Vesti / 10 godina čarobne knjige

10 godina čarobne knjige

10 godina čarobne knjige

  

 

Povodom obeležavanja desetogodišnjice rada Izdavačke kuće „Čarobna knjiga“, od 26. septembra do 2. oktobra 2013. godine u Kulturnom centru Beograda (Knez Mihailova 6) biće održana sedmodnevna manifestacija „Dani Čarobne knjige – širenje kulture“.

 

Manifestacija se organizuje u saradnji s Kulturnim centrom Beograda i ambasadama zemalja čiju je književnost „Čarobna knjiga“ objavljivala proteklih deset godina.

 

Ljubitelji pisane reči moći će da prisustvuju brojnim promocijama i predavanjima na kojima će učestvovati poznati pisci, prevodioci, urednici i lektori.

 

Program „Izdavaštvo iznutra“, koji će trajati od 27. septembra do 2. oktobra, svake večeri od 18 do 20 časova, zamišljen je kao niz popularnih predavanja i diskusija namenjenih ljubiteljima književnosti, sa ciljem da ih upozna s glavnim fazama izdavačkog procesa putem razgovora s onima koji neposredno učestvuju u izdavačkom procesu. Svako veče je posvećeno jednoj fazi: pisanju, uređivanju, prevođenju i lekturi.Kompletnu satnicu programa manifestacije "Dani Čarobne knjige - širenje kulture" možete pogledati ovde. 

 

Ostale Vesti


  •