Vi ste ovde: Vesti / Održan 19. Međunarodni salon stripa u beogradskom SKC-u

Održan 19. Međunarodni salon stripa u beogradskom SKC-u

Održan  19. Međunarodni salon stripa u beogradskom SKC-u

Proteklog vikenda održan je 19. Međunarodni salon stripa u beogradskom SKC-u. Velika nam je čast što smo dobili priznanje za NAJBOLJEG IZDAVAČA INOSTRANIH STRIP-IZDANJA U SRBIJI za period 2019–2022, a veliko zadovoljstvo što smo radost povodom ove nagrade, koja obuhvata tri godine predanog rada na donošenju najnovijih i najznačajnijih naslova iz sveta stripa pred domaću publiku, bili u prilici da podelimo sa vama na svečanoj dodeli priznanja.

Nedelja je bila dan za tribinu posvećenu našem radu na kojoj su o naslovima objavljenim u proteklih godinu dana govorili naši urednici Borislav Pantić, Darko Tuševljaković i Nikola Dragomirović.


Svi već znamo da je Salon stripa najznačajniji stripski događaj kod nas, a mi moramo naglasiti da je to ujedno i jedan od naših najomiljenijih događaja. Kao i uvek do sada osećali smo se kao kod kuće i sjajno smo se proveli, nadamo se da i vi nosite slične utiske!

Snimak tribine biće dostupan na našem YouTube kanalu za sve one koji nisi bili u prilici da joj prisustvuju!

Zahvaljujemo se našim prijateljima u organizaciji Salona stripa na još jednom sjajnom događaju i na divnom druženju. Jedva čekamo sledeći!
 

Ostale Vesti