Vi ste ovde: Vesti / ČAROBNA KNJIGA NAJAVLJUJE TRADICIONALNU NOVOGODIŠNJU STRIPOMANIJU!

ČAROBNA KNJIGA NAJAVLJUJE TRADICIONALNU NOVOGODIŠNJU STRIPOMANIJU!

ČAROBNA KNJIGA NAJAVLJUJE TRADICIONALNU NOVOGODIŠNJU STRIPOMANIJU!

U periodu od 20. do 30. decembra održaće se NOVOGODIŠNJA STRIPOMANIJA ČAROBNE KNJIGE! 

Pripremili smo za vas čak 26 noviteta – 18 stripova i 8 izvanrednih knjiga!

Zar to nije fantastično?

Kad smo već kod fantastičnog, u sklopu NOVOGODIŠNJE STRIPOMANIJE, pripremili smo za vas i AKCIJE KOJE SE NE PROPUŠTAJU! Napravili smo selekciju izvanrednih izdanja koja će biti dostupna po SPECIJALNIM CENAMA od 100, 500 i 1000 dinara, a tu je i redovna novogodišnja akcija KOMPLETIRAJ KOLEKCIJU koju svi već dobro poznajete. Spremili smo vam i neka iznenađenja, a više informacija možete očekivati uskoro!

Kompletan spisak naslova na akcijama, sa cenama, uskoro će biti dostupan na našem sajtu, pratite nas!

A sada, ono što vas najviše zanima – noviteti na NOVOGODIŠNJOJ STRIPOMANIJI!

Biblioteci STARI KONTINENT posvetili smo ovoga puta posebnu pažnju, te čak 14 od 18 stripskih noviteta stiže upravo u ovu biblioteku! To su: legendarni poručnik „Bluberi“ (6 i 7), Frankenovi junaci „Spiru i Fantazio“ (2 i 3) i „Marsupilami“ (3 i 4), nastavak filmske potere prepune brkova „Treba ucmekati Ramireza“ 2,  izuzetno potresna i otrežnjujuća, a ujedno i predivno ilustrovana priča o ekološkoj katastrofi u Americi „Dani peska“, preostali dugo iščekivani tomovi Mebijus kolekcije (1, 4 i 5), kao i drugi tom fenomenalno zabavnih „Vršnjaka“ u specijalnom izdanju Starog kontinenta!

Sve njih predvode prva dva integrala dugo priželjkivanog izdavačkog poduhvata – „Iznogud“, koji je, slobodno možemo reći, zvezda ove NOVOGODIŠNJE STRIPOMANIJE! 

A kada smo već kod zvezda, pripemili smo vam jedan specijalitet – samo nekoliko meseci nakon svetske premijere, donosimo vam novu epizodu Asteriksa – „ASTERIKS I GRIFON“! 

U Biblioteku NOVI SVET stižu nam dva nova broja „Dostavljačica novina“ – „Paper girls“ 2 i 3!

Sa istog kontinenta, ali u Marvelovu biblioteku The best of Panišer, stiže nam strip „Dobro došao nazad, Frenk“!

Od knjiških noviteta pripremili smo za vas fenomenalna izdanja: serijal „Dnevnici Ubibota“ Marte Vels započinjemo upravo na NOVOGODIŠNJOJ STRIPOMANIJI, stiže nam još jedna knjiga majstora fantastike – braće Strugacki „Grad beznađa“, kao i po dva završna dela trilogija „Velike škole Dine“ i „Letopisi Nesmiraja“! Ilustrovane priče Veščevog univerzuma nastavljamo drugom pričom – „Manje zlo“, a uz nju stiže i nešto posebno – „Veštac, enciklopedija: Ilustrovan i dešifrovan univerzum Andžeja Sapkovskog“!

NOVOGODIŠNJA STRIPOMANIJA održaće se u striparnicama Čarobne knjige u Beogradu i Nišu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu, u striparnici „Alan Ford“, kao i na našem sajtu. 

Novost koju ova Stripomanija donosi jeste mogućnost poručivanja telefonom! Od 20. 12. 2021. vaše omiljene naslove moći ćete da poručite pozivom na broj: 011/337-00-19! 

Više informacija, kao i detaljan spisak naslova na akcijama, možete očekivati uskoro!
 

Ostale Vesti