Vi ste ovde: Vesti / ČAROBNA KNJIGA PREDSTAVLJA NOVU EDICUJU: NAJBOLJI KRIMI-ROMANI SVETA!

ČAROBNA KNJIGA PREDSTAVLJA NOVU EDICUJU: NAJBOLJI KRIMI-ROMANI SVETA!

ČAROBNA KNJIGA PREDSTAVLJA NOVU EDICUJU: NAJBOLJI KRIMI-ROMANI SVETA!

ČAROBNA KNJIGA PREDSTAVLJA NOVU EDICUJU: NAJBOLJI KRIMI-ROMANI SVETA!

Opasni detektivi, lepe žene, hladan metal pištolja i još hladnija pića, i do srži pokvareni zlikovci. Ovog leta osvežite se odabranim romanima najuzbudljivijeg književnog žanra. Dela koja su definisala i obeležila detektivsku književnost za sva vremena. 

Predstavljamo vam romane velikana ovog žanra: „Dugo opraštanje“ Rejmonda Čendlera, „Stakleni ključ“ Dašijela Hameta i „Jeza“ Rosa Makdonalda!

Biblioteka NAJBOLJI KRIMI-ROMANI SVETA specijalno je dizajnirana tako da vrhunski romani ovog žanra budu u jednako kvalitetnom izdanju. Vođeni činjenicom da su ovi pisci utemeljivači žanra, dizajn edicije prilagođen je tako da podseća na izdanja u kojima su se prvobitno štampali krimi-romani, pa smo tako dobili efektan suženi format sjajnog retro šmeka koji, u kombinaciji sa modernim elementima, pruža fenomenalno vizuelno rešenje. 

Kao bonus, na ovonedeljenom Letećem startu, uz navedene krimi-romane, možete očekivati i opasno dobar triler Lija Čajlda „Maler i nevolje“!                                                   

Takođe, u pripremi je roman „Stranger in my grave“ Margaret Milar, a do kraja godine predstavićemo vam još sjajnih naslova iz ove edicije. 

Ne sumnjamo da ćete uživati u ovim vrhunskim naslovima, a reći ćemo vam samo da bi bilo kriminalno propustiti ovako vrelu ponudu.
 

Ostale Vesti


  •