Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

ČAROBNA KNJIGA SLAVI SVOJ DVESTOTI STRIP!

 

Dragi naši ljubitelji stripa, imamo čast da vam najavimo dva velika razloga za slavlje: našim sledećim izdanjem DC 13 Supermen: Šta li se zbilo sa Čovekom od Čelika?, što je naše prvo izdanje Supermena, ujedno slavimo i jubilarno, DVESTOTO izdanje u biblioteci OLOVKA, TUŠ I PERO!

 

Za svega godinu i po dana objavili smo 100 stripskih izdanja, neka premijerno, a neka od najvećih, poput Asteriksa, vratili smo na velika vrata. Pored prilike mnogima da se podsete zlatnih vremena, pružili smo i najmlađima priliku da se upoznaju s hrabrim Galima. Naše zalaganje na oživljavanju stripske scene u Srbiji prepoznato je i na ovogodišnjem Salonu stripa, gde smo osvojili još jedno važno priznanje za najboljeg strip-izdavača. Uz vašu neizmernu podršku, otvorili smo čak šest novih značajnih edicija i razgranali Riznicu Bonelli, tako da svaki ljubitelj može pronaći strip po svom ukusu.

 

Ostajemo predani ideji da vam pružimo izvrsna izdanja u luksuznoj opremi i po povoljnim cenama, a vama, dragi čitaoci, zahvaljujemo na vernosti i podršci.

 

Posetite nas na Sajmu knjiga da zajedno proslavimo našeg prvog SUPERMENA, 200. stripsko izdanje i 60. rođendan Asteriksa. Vidimo se u halama 1 i 4!

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2013. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.com

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: internet_prodaja@carobnaknjiga.com

Na početak