Vi ste ovde: Vesti / DRUGI TALAS JESENJE STRIPOMANIJE ČAROBNE KNJIGE

DRUGI TALAS JESENJE STRIPOMANIJE ČAROBNE KNJIGE

DRUGI TALAS JESENJE STRIPOMANIJE ČAROBNE KNJIGE

Dragi naši, počeo je i DRUGI TALAS JESENJE STRIPOMANIJE ČAROBNE KNJIGE! 

Kao što smo najavili, STRIPOMANIJU prati AKCIJA KOJA SE NE PROPUŠTA!  Napravili smo selekciju izvanrednih izdanja koja će biti dostupna po SPECIJALNIM CENAMA od 100, 500 i 1000 dinara!

Od 24. septembra do 4. oktobra na JESENJOJ STRIPOMANIJI možete kupiti 14 izvanrednih stripskih naslova i 3 knjige. Ovi noviteti dostupni su po cenama Letećeg starta i imaju popust od 33%. 

Noviteti nam stižu u TRI talasa, a sada vam predstavljamo malo izmenjeni
DRUGI TALAS JESENJE STRIPOMANIJE, koji traje od danas, 28. septembra, do ponedeljka, 04. oktobra:   
1. „Dina“ 1 – specijalno ilustrovano izdanje
2. „Veštac - ilustrovana priča“

Kompletan spisak naslova koji će se pojaviti u prvom, drugom i trećem talasu JESENJE STRIPOMANIJE, kao i spisak naslova na pridruženim akcijama, možete videti na našem sajtu: https://carobnaknjiga.rs/jesenja-stripomanija-carobne-knjige

JESENJA STRIPOMANIJA održava se u striparnicama Čarobne knjige u Beogradu i Nišu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige Bulevar Books u Novom Sadu, u striparnici Alan Ford, kao i na našem sajtu.
 
Želimo da napomenemo da na našem sajtu možete platiti platnim karticama, uplatnicom ili pouzećem. Ako niste u Srbiji, nema nikakvog razloga da propustite ove sjajne naslove po super cenama – poručite gde god da ste u svetu, a paket stiže na vašu adresu!

*isporuka u Niš stiže sa malim zakašnjenjem, molimo vas za razumevanje.

Ostale Vesti


  •