Vi ste ovde: Vesti / IKABOG U PRODAJI!

IKABOG U PRODAJI!

IKABOG U PRODAJI!

Nova knjiga Džoane K. Rouling – „Ikabog“!

PREMIJERA 14. decembra ZA NOĆ KNJIGE

Čarobna knjiga vam s ponosom predstavlja novu dečju knjigu Džoane Rouling – prvu nakon romana o Hariju Poteru.

Kraljevina Izobiljska beše nekad najsrećnija zemlja na svetu. Imala je mnogo zlata, kralja s brkovima kakve biste samo poželeli, i mesare, pekare i siradžije, čija je izvrsna hrana mogla da natera čoveka da igra od sreće čim je proba.
Sve je bilo savršeno – osim maglenog Močvarišta na severu, gde je, prema legendama, obitavao užasni Ikabog. Bilo ko sa dve daske u glavi znao je da je Ikabog tek puki mit kojim bi se deca plašila kako bi bolje slušala roditelje. Ali mitovi su zgodni jer se ponekad otmu kontroli.


Može li mit svrgnuti kralja koga narod voli? Može li mit da sruši kraljevstvo? Može li mit da nagna dvoje hrabre dece na pustolovinu kakvoj se nisu ni nadali, niti je želeli?


Zaronite u ovu knjigu i otkrijte izuzetnu, originalnu bajku iz pera jednog od najvećih svetskih pripovedača. Prepuna fantastičnih likova, neverovatnih događaja, i sa nezaboravnom porukom o moći nade i prijateljstva, ovo je priča kojoj će se čitaoci, bez obzira na godine, iznova i iznova vraćati.

Knjiga, koju smo besplatno objavljivali na sajtu tokom gotovo dva meseca, bila je i inspiracija deci koja su u ogromnom broju učestvovala na likovnom konkursu. Odabrani radovi mališana iz naše zemlje ukrašavaju ovu priču obogaćujući je bojama detinjstva.


„Ikaboga“ premijerno možete nabaviti samo u knjižarama „Delfi“ za Noć knjige s popustom od 20%, kao i u klubovima čitalaca Čarobne knjige u TC Eurocentar u Beogradu, „Bulevar Books“ u Novom Sadu i putem našeg sajta www.carobnaknjiga.rs.

 

 

Ostale Vesti