Vi ste ovde: Vesti / Noviteti na sajmu u Čarobnoj knjizi

Noviteti na sajmu u Čarobnoj knjizi

Noviteti na sajmu u Čarobnoj knjizi

Sajam u Čarobnoj knjizi od 16. do 31. oktobra


Knjige i stripovi s 33% popusta i mnogo privlačnih akcija pune dve nedelje!


Sajam u Čarobnoj knjizi održaćemo u klubovima čitalaca Čarobne knjige u Dečanskoj 5 (Eurocentar) u Beogradu i Bulevar Books (Bulevar Mihajla Pupina 6) u Novom Sadu, kao i na našem sajtu www.carobnaknjiga.rs. Knjižara Alan Ford (Bulevar Arsenija Čarnojevića 85b) učestvuje samo stripskim naslovima.


Pripremili smo za vas 19 novih izdanja: 7 knjiga i 12 stripova. Svi ti naslovi idu po ceni s Letećeg starta, s 33% popusta, ali verujemo da će vas najviše obradovati to što će u tom periodu svako dostupno izdanje Čarobne knjige koje nije na nekoj od akcija biti takođe u prodaji s 33% popusta! Novi naslovi stići će u tri talasa, 16, 23. i 27. oktobra. Naslovi su po ceni s 33% popusta do 31. oktobra bez obzira na to u kom talasu stižu.


Među knjigama se svakako ističu romani koji najviše zanimaju ljubitelje fantastike: roman „Peščani crvi Dine“, kojim zaokružujemo serijal DINA, zatim drugi nastavak trilogije BELI GRAD, „Rituali vode“, a ljubitelje horora očekuje prava poslastica, „Puste duše“, roman koji su zajedno napisali Čak Hogan i Giljermo del Toro! Tu je, naravno, i roman Ričarda Metisona „Negde u vremenu“, kao i „Stakleni hotel“ Emili Sent Džon Mandel, koji će vas ostaviti bez daha. Za kraj smo ostavili „Žeđ“ Ameli Notomb, roman koji je bestseler broj 1 u Francuskoj, a predstaviće vam Isusa u prvom licu i otvoriti vam vrata ka novoj interpretaciji ljubavi – ljubavi koja je istovetna sa žeđi. Za najmlađe smo pripremili ilustrovanu knjigu „Ana i Luka upoznaju Srbiju“, u kojoj će kroz tematske posete gradovima i znamenitostima naši mališani moći da se prošetaju i upoznaju s mnogim zanimljivostima u Srbiji.


Kao što smo ranije najavili, ljubitelje stripa očekuje pravi maraton izvanrednih naslova. U biblioteci „Stari kontinent“ izlazi dvotomno izdanje Magnusovog „Neznanca“, koje će obuhvatiti kompletan Magnusov opus, uz pregršt dodatnog materijala, skica i zanimljivih tekstova i intervjua. U istoj biblioteci izlaze i drugi i treći tom „Komanče“. Stripsku publiku će svakako obradovati i osmi tom „Asteriksa“. Iz Bonelija nam stiže „Čanbara“ u dva toma, kao i „Komesar Ričardi 7“. Ljubitelji superherojskog stripa biće sigurno zadovoljni dvotomnom pričom o Spajdermenu, „Totalni masakr“, ali verujemo da će mnoge izuzetno obradovati prva dva toma Snajderovog i Kapulovog rada na The New 52, „Saga o sovama“ (koja sadrži priče „Sud sova“ i „Grad sova“), kao i „Smrt porodice“.


Sada ćemo se malo posvetiti tačnom rasporedu izdanja po talasima.


Prvi talas: 16. 10 – 31. 10. 2020.

Komesar Ričardi 7, 800 RSD

https://carobnaknjiga.rs/komesar-ricardi-7

Žeđ, 400 RSD https://carobnaknjiga.rs/zedj
Ana i Luka upoznaju Srbiju, 1.000 RSD https://carobnaknjiga.rs/ana-i-luka-upoznaju-srbiju-slikovnica

Drugi talas: 23. 10 – 31. 10. 2020.

Asteriks, knjiga 8, 1.340 RSD https://carobnaknjiga.rs/asteriks-knjiga-8
Čanbara 1, 1.340 RSD https://carobnaknjiga.rs/canbara-1
Čanbara 2, 1.000 RSD https://carobnaknjiga.rs/canbara-2
Totalni masakr 1, 1.070 RSD https://carobnaknjiga.rs/totalni-masakr-1
Totalni masakr 2, 1.070 RSD https://carobnaknjiga.rs/totalni-masakr-2
Stakleni hotel, 600 RSD https://carobnaknjiga.rs/stakleni-hotel
Negde u vremenu, 670 RSD https://carobnaknjiga.rs/negde-u-vremenu
Betmen: Saga o sovama, 2.000 RSD

https://carobnaknjiga.rs/betmen-saga-o-sovama

Betmen: Smrt porodice, 1.070 RSD https://carobnaknjiga.rs/betmen-smrt-porodice
Komanča 2, 1.340 RSD https://carobnaknjiga.rs/komanca-2
Komanča 3, 1.340 RSD https://carobnaknjiga.rs/komanca-3

Treći talas: 27. 10 – 31. 10. 2020.

Dina, 8. deo – Peščani crvi Dine, 870 RSD

https://carobnaknjiga.rs/dina-7-deo-pescani-crvi-dine

Rituali vode, 800 RSD https://carobnaknjiga.rs/rituali-vode
Puste duše, 600 RSD

https://carobnaknjiga.rs/puste-duse

Neznanac 1, 1.670 RSD https://carobnaknjiga.rs/neznanac-1
Neznanac 2, 1.670 RSD https://carobnaknjiga.rs/neznanac-2

Želimo da napomenemo da od ove godine na našem sajtu možete platiti platnim karticama, uplatnicom ili pouzećem. Ako niste u Srbiji, nema nikakvog razloga da propustite ove sjajne naslove po super cenama: poručite gde god da ste u svetu, a paket stiže na vašu adresu!
Pored svih sjajnih noviteta, naravno, očekuju vas i izvanredne akcije i popusti. O tome možete saznati više prateći ovaj link:https://carobnaknjiga.rs/akcije-i-popusti-na-sajmu-u-carobnoj-knjizi

 

Ostale Vesti


  •