Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

NOVOGODIŠNJA STRIPOMANIJA ČAROBNE KNJIGE 2019


 

I vi mislite da je već tradicionalno? Pa idemo u tom smeru, svakako! Volimo stripove, volimo Novu godinu, pa tako „Čarobna knjiga“ i ove godine organizuje jedinstvenu manifestaciju u novogodišnjem ruhu koja će vas ODUVATI!

 

 

U striparnici „Čarobna knjiga”, striparnici „Alan Ford”, knjižari „Bulevar Books” i na našem sajtu, od 20. do 27. decembra ove godine, budite spremni na sve! Očekuje vas sedam strip-izdanja, od kojih ističemo dva toma MURENE iz biblioteke Stari kontinent, kao i dve nove priče u našoj najpopularnijoj DC ediciji, DC GOLD HOT, „Mračne noći: Metal” i „Betmen koji se Smeje”. 

 

Kao i prošle godine, spremili smo i nekoliko romana za sve knjigoljupce. Očekuju vas dva izvanredna naslova velikana naučne fantastike: „Više nego ljudski” Teodora Sterdžena, koji s lakoćom pomera granice žanra, i, naravno, „Božanski car Dine” Frenka Herberta, kojeg ne treba dodatno predstavljati! Za sve ljubitelje epske fantastike stiže prava poslastica – „Pesma krvi”, prvi deo veličanstvene epske sage GAVRANOVA SENA, koja je sjajno dočekana i veoma brzo postala omiljena.

 

U petak, 27. decembra, u Domu omladine organizovaćemo tribinu posvećenu liku i delu jednog od najvećih i najkontroverznijih stvaralaca u devetoj umetnosti, Alehandra Žodorovskog, sa specijalnim gostom Zoranom Janjetovim, koji je, kao strip-autor nekoliko dela iz Žodoverzuma, svakako najpozvaniji da govori o ličnom iskustvu u radu sa Alehandrom, kao i o samom fenomenu kompleksnog multiverzuma koji je nastao iz uma čileansko-francuskog umetnika. Ulaz je slobodan, a znamo da ovaj događaj nećete propustiti. 

 

Ne brinite, tu su i sniženja, obilje Letećih startova, novogodišnji popusti, akcija „Kompletiraj kolekciju”, u kojoj kupovinom svakog narednog stripa ostvarujete sve veći popust, čak i do 40% za kupljenih pet stripova. Pored starih, izdvojićemo i neke od novijih serijala za koje ćete dobiti posebne uslove i pogodnosti.

 

 Sjajne stvari se spremaju na NOVOGODIŠNJOJ STRIPOMANIJI ČAROBNE KNJIGE! Pratite naša obaveštenja i ne propustite ni mrvicu ove sjajne novogodišnje atmosfere!

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2013. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.com

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: internet_prodaja@carobnaknjiga.com

Na početak