Vi ste ovde: Vesti / OD DANAS NOVI SAJT ČAROBNE KNJIGE

OD DANAS NOVI SAJT ČAROBNE KNJIGE

OD DANAS NOVI SAJT ČAROBNE KNJIGE

 

Pažljivo smo osluškivali vaše sugestije i potrudili se da vam ponudimo sveobuhvatnu internet prezentaciju naše izdavačke kuće. Na našem novom sajtu možete da pregledate knjige odvojeno od stripova, kao i njihove top-liste, ali možete ih naći i spojene na zajedničkom homepage-u. Unapredili smo internet prodavnicu i prilagodili je današnjem tempu života, pa tako naša izdanja sada možete poručiti bez registracije, ukoliko odaberete opciju BRZA KUPOVINA. Na taj način, uz samo tri klika, naša izdanja stižu pravo do vas.


To, naravno, nije sve – svoje porudžbine odsad možete platiti karticom, direktno na našem sajtu, opštom uplatnicom na šalterima pošta i banaka i putem e-bankinga.


Još jedna važna novina jeste to da od danas možete poručiti naša izdanja iz celog sveta i mi ćemo vam ih dostaviti na adresu po vrlo povoljnim cenama, naročito ako ste naš sused, to jest iz neke od jugoslovenskih republika. Pojedinosti saznajte na: https://carobnaknjiga.rs/narucivanje


Jedna od pogodnosti koje ostvarujete registracijom (sve vaše prethodne registracije su aktivne, a parametri za logovanje nepromenjeni) jeste LISTA ŽELJA – ona vam može služiti kao personalizovani podsetnik kako ne biste propustili nijedno izdanje koje vas zanima.


Nadamo se da će vam boravak i kupovina na našem sajtu prijati, a mi smo se potrudili i da pronađete sve što vas zanima putem unapređene pretrage, uz najnovije informativne sadržaje iz sveta stripa i književnosti.

 

 

 

Ostale Vesti


  •