Vi ste ovde: Vesti / PORUČIVANJE I ISPORUKA TOKOM NOVOGODIŠNJE STRIPOMANIJE!

PORUČIVANJE I ISPORUKA TOKOM NOVOGODIŠNJE STRIPOMANIJE!

PORUČIVANJE I ISPORUKA TOKOM NOVOGODIŠNJE STRIPOMANIJE!

NOVOGODIŠNJA STRIPOMANIJA održaće se u striparnicama Čarobne knjige u Beogradu i Nišu*, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu, u striparnici „Alan Ford“, kao i na našem sajtu.

* Svaki talas u niškoj striparnici počinje sa malim zakašnjenjem.

Želimo da napomenemo da na našem sajtu možete platiti platnim karticama, uplatnicom ili pouzećem. Ako niste u Srbiji, nema nikakvog razloga da propustite ove sjajne naslove po super cenama – poručite gde god da ste u svetu, a paket stiže na vašu adresu!

Novost koju ova Stripomanija donosi jeste mogućnost poručivanja telefonom! Od 20. 12. 2021. godine vaše omiljene naslove moći ćete da poručite pozivom na broj: 011/337-00-19! Ukoliko na ovaj način poručite željene naslove možete platiti isključivo pouzećem! 

Molimo vas da ne zaboravite da je u toku praznika značajno povećan obim posla kurirskih službi, te će dinamika isporuke paketa biti nešto sporija od našeg uobičajenog tempa. Molimo vas za strpljenje i razumevanje. Kako je najveći pritisak u velikim gradovima, kao što su Beograd, Novi Sad i Niš, preporučujemo vam da posetite naše Klubove čitalaca u ovim gradovima. 
 

Ostale Vesti