Vi ste ovde: Vesti / Promocija stripa „Zagonetač: Godina prvaˮ u Kragujevcu

Promocija stripa „Zagonetač: Godina prvaˮ u Kragujevcu

Promocija stripa „Zagonetač: Godina prvaˮ u Kragujevcu

Peta i zasad poslednja u nizu promocija „Zagonetača: Godine prveˮ Stevana Subića i Pola Dejna u izdanju Čarobne knjige, održana je u subotu, 24. februara u sali Narodne biblioteke „Vuk Karadžićˮ u Kragujevcu. 

U organizaciji striparnice „Svet stripaˮ i biblioteke, a u partnerstvu sa Izdavačkom kućom Čarobna knjiga, Kragujevac je ugostio Stevana Subića, umetnika i autora „Zagonetačaˮ, i Nikolu Dragomirovića, jednog od urednika ovog izdanja. Pred više desetina ljubitelja devete umetnosti, gosti su govorili o ovom stripu, njegovom prijemu kod domaće i svetske publike, ali i generalno o stripskoj umetnosti, jer se među publikom našlo dosta mladih umetnika koji žele da se ostvare na ovom polju. 

Brojne posvete koje je Stevan Subić potpisao na ovoj, ali i svim prethodnim promocijama, svedoče u kolikoj je meri „Zagonetačˮ postao popularan fenomen i jedno od najzapaženijih stripskih izdanja na našoj sceni. 

Zahvaljujemo se Stevanu Subiću na ovom i svim prethodnim gostovanjima povodom promocije „Zagonetačaˮ, i radujemo se narednim zajedničkim projektima. Hvala i svim partnerima na organizaciji ove i prethodnih promocija. I najviše hvala publici, bez čije pažnje, interesovanja i podrške sve ovo ne bi bilo moguće. 

Srdačno, 
Vaša Čarobna knjiga!
 

Ostale Vesti