Vi ste ovde: Vesti / PROMOCIJA NOVOG ROMANA ŽARKA RADAKOVIĆA

PROMOCIJA NOVOG ROMANA ŽARKA RADAKOVIĆA

PROMOCIJA NOVOG ROMANA ŽARKA RADAKOVIĆA

Pozivamo vas na promociju romana „Knjiga o fudbaluˮ, kao i na druženje i razgovor sa piscem. 

Beogradska promocija zakazana je za 7. jun u 20.00 časova u UK „Parobrodˮ. Moderatorka je Katarina Lazić, a u promociji učestvuju Žarko Radaković, pisac, Tamara Krstić, književna kritičarka, kao i naš urednik za domaća izdanja Nikola Petaković.

Novosadska promocija održaće se 8. juna u 19.00 časova u knjižari „Bulevar Booksˮ u okviru „SOFAˮ otvorenog festivala savremenih autora. Razgovor sa Žarkom Radakovićem, piscem, i Nikolom Petakovićem, urednikom, moderiraće Dragan Babić, književni kritičar. 

Četvorodnevni književni festival savremenih autora „SOFAˮ zamišljen je kao književno-muzički spektakl, koji treba da okupi mnoge sjajne umetnike reči na jednom mestu - na ulici, ispred knjižare „Bulevar Booksˮ i ove godine će se održati od 7. do 10. juna.

U svojoj do sada najintimnijoj knjizi Radaković je bliži klasičnom pripovedanju nego ikad pre. Dragoceni uticaji od kojih on često tka svoje literarne svetove ovde dobijaju neočekivano tople tonove. Njih čine susreti, razgovori i neuobličene misli od kojih nastaju razmišljanja i osećanja ovog, nama dragog, putnika kroz svemir.

Čekamo vas!

Ostale Vesti