Vi ste ovde: Vesti / PRVI TALAS LETNJE STRIPOMANIJE

PRVI TALAS LETNJE STRIPOMANIJE

PRVI TALAS LETNJE STRIPOMANIJE

Dragi naši, dugoočekivani trenutak je stigao – počela je LETNJA STRIPOMANIJA ČAROBNE KNJIGE! 

Kao što smo najavili, počele su i akcije koje prate Stripomaniju: NEDELJA FANTASTIKE, koja obuhvata oko 80 odabranih naslova epske i naučne fantastike po cenama sniženim za 30%, i preko četrdeset STRIPOVA PO SPECIJALNIM CENAMA!

Od 25. juna do 3. jula na LETNJOJ STRIPOMANIJI možete kupiti 16 izvanrednih stripskih naslova, 5 romana i dva nova kompleta knjiga. Ovi noviteti dostupni su po cenama Letećeg starta i imaju popust od 33%. 

Noviteti nam stižu u dva talasa, a sada vam predstavljamo 
PRVI TALAS LETNJE STRIPOMANIJE:   
1. „Betmen: Strašan vic“ 
2. „Ubij ili budi ubijen“ 1 
3. „Ubij ili budi ubijen“ 2 
4. „Tornjevi Boa-Morija“ 
5. „Jupiterovo nasleđe“ 1 
6. „Jupiterovo nasleđe“ 2 
7. „Logan“ 
8. „Nesavladivi“ 1 
9. „Preludijum za Zadužbinu“ 
10. „U susret Zadužbini“ 
11. „Piranezi“ 
12. „Srce tajge“ 
13. Komplet „Put ka Zadužbini“ 
14. Veliki komplet „Carstvo“ 

DRUGI TALAS počinje 30. juna i trajaće do 3. jula, a kompletan spisak naslova koji će se pojaviti u drugom talasu, kao i spisak naslova na pridruženim akcijama, možete videti na našem sajtu: https://carobnaknjiga.rs/letnja-stripomanija-carobne-knjige. 

LETNJA STRIPOMANIJA održava se u striparnicama Čarobne knjige u Beogradu i Nišu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige Bulevar Books u Novom Sadu, u striparnici Alan Ford*, kao i na našem sajtu.
 
*U striparnici Alan Ford dostupni su samo stripovi.

Želimo da napomenemo da na našem sajtu možete platiti platnim karticama, uplatnicom ili pouzećem. Ako niste u Srbiji, nema nikakvog razloga da propustite ove sjajne naslove po super cenama – poručite gde god da ste u svetu, a paket stiže na vašu adresu!
 

Ostale Vesti


  •