Vi ste ovde: Vesti / Rad striparnice u Beogradu

Rad striparnice u Beogradu

Rad striparnice u Beogradu

Dragi naši čitaoci,


Sled nesrećnih događaja i poteškoće koje smo imali u protekla dva meseca nastavlja se, pa tako s velikim žaljenjem moramo da vas obavestimo da naša knjižara u Beogradu neće raditi još nekoliko nedelja.


Prvenstveno želimo da vam skrenemo pažnju da smo jedan deo poteškoća sa slanjem i pristizanjem paketa i porudžbina, koje ste ostvarili preko našeg sajta, uspešno otklonili. U najskorijem roku možete očekivati da se vratimo našem redovnom i odgovornom dostavljanu paketa u roku od 3 do 5 radnih dana, kao što ste i navikli. Ovo je sada i važnije, jer nismo u mogućnosti da vas lično uslužimo u našoj i vašoj omiljenoj striparnici.


Punom parom radimo na tome da striparnica u Makedonskoj ponovo proradi, i s nestrpljenjem iščekujemo da vas o tome obavestimo. Pratite naš sajt i društvene mreže za više informacija o letećim startovima i novitetima.
Naše radnje u Nišu i Kragujevcu nesmetano rade kao i klubovi čitalaca u Beogradu i Novom Sadu.
Hvala vam na razumevanju i strpljenju i, naravno, ne oklevajte da nam sve vaše utiske, sugestije i pitanja uputite preko imejla redakcija@carobnaknjiga.rs.


Vaša Čarobna knjiga
 

 

Ostale Vesti