Vi ste ovde: Vesti / Sjajna vest za sve ljubitelje Harija Potera!

Sjajna vest za sve ljubitelje Harija Potera!

Sjajna vest za sve ljubitelje Harija Potera!

 

Ove godine, širom sveta, ljubitelji Harija Potera i čudesnog Čarobnjačkog sveta proslaviće je u četvrtak, 6. februara.

Mi vas pozivamo da u periodu od 6. do 9. februara posetite knjižare Delfi i kupite naslove vezane za Čarobnjački svet Harija Potera („Fantastične zveri i gde ih naći – ilustrovano izdanje“, „Pripovesti barda Bidla – ilustrovano izdanje“, „Fantastične zveri i gde ih naći – originalni scenario“, „Grindelvaldovi zločini – originalni scenario“, naslovi iz kompleta „Hogvortska biblioteka“: „Fantastične zveri i gde ih naći“, „Pripovesti barda Bidla“, „Kvidič kroz vekove“, kao i ceo komplet „Hogvortska biblioteka“) sa sjajnim popustom od 20%.

Takođe, na našem sajtu www.carobnaknjiga.rs odobravamo dodatnih 10% popusta u periodu od 3. do 9. februara. Ne propustite ovu sjajnu priliku da obnovite svoju biblioteku ili obradujete nekoga koga volite!

Međutim, to nije sve. Sa izdavačkom kućom Evro Book, kao i s Dečjim odeljenjem Biblioteke grada Beograda, organizovaćemo događaj za pamćenje! Pozivamo sve ljubitelje Harija Potera da nam se pridruže u četvrtak, 6. februara, u 18 časova, u Zmaj Jovinoj 1 u Beogradu, na Dečjem odeljenju Biblioteke grada Beograda, maskirani u nekoga od likova iz Čarobnjačkog sveta. Tema ovogodišnje Noći knjiga o Hariju Poteru je Tročarobnjački turnir. U skladu s tim, očekuje vas TROČAROBNJAČKI KVIZ ZNANJA.

Svi klinci i klinceze koji vole da crtaju i slikaju moći će da ilustruju svoje omiljene likove ili delove iz ilustrovanih izdanja, a od vaših remek-dela napravićemo MAGIČNU IZLOŽBU.

Oni koji pak više vole pisanu reč imaće priliku da pred publikom pročitaju svoje omiljene delove iz knjige „Hari Poter i Vatreni pehar“.

Biće tu još lepih iznenađenja, druženja, zabave; sve to, naravno, začinjeno s malo MAGIJE.

 

Kviz-druženje se organizuje i u Dečjem odeljenju gradske biblioteke u Zrenjaninu, ne propustite ako ste tamo!

Na događaj su pozvani svi ljubitelji Harija Potera, koji ne smeju da propuste ovo čitalačko druženje, gde će se pričati samo o knjigama i prelistavati ilustrovane knjige „Hari Poter i kamen mudrosti“, „Hari Poter i dvorana tajni“, „Hari Poter i zatvorenik iz Askabana“, „Hari Poter i Vatreni pehar“ izdavačke kuće Evro Book, kao i naša ilustrovana izdanja „Hogvortska biblioteka“, „Fantastične zveri i gde ih naći“ i „Pripovesti barda Bidla“.

Obavezno nas pratite na Fejsbuku i na našem Instagram profilu @carobna_knjiga, kao i #HarryPotterBookNight za najnovije vesti i informacije o Međunarodnoj noći knjiga o Hariju Poteru. Čekamo vas!

Ostale Vesti


  •