Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Sjajna vest za sve ljubitelje Harija Potera!

 

Ove godine, širom sveta, ljubitelji Harija Potera i čudesnog Čarobnjačkog sveta proslaviće je u četvrtak, 6. februara.

Mi vas pozivamo da u periodu od 6. do 9. februara posetite knjižare Delfi i kupite naslove vezane za Čarobnjački svet Harija Potera („Fantastične zveri i gde ih naći – ilustrovano izdanje“, „Pripovesti barda Bidla – ilustrovano izdanje“, „Fantastične zveri i gde ih naći – originalni scenario“, „Grindelvaldovi zločini – originalni scenario“, naslovi iz kompleta „Hogvortska biblioteka“: „Fantastične zveri i gde ih naći“, „Pripovesti barda Bidla“, „Kvidič kroz vekove“, kao i ceo komplet „Hogvortska biblioteka“) sa sjajnim popustom od 20%.

Takođe, na našem sajtu www.carobnaknjiga.rs odobravamo dodatnih 10% popusta u periodu od 3. do 9. februara. Ne propustite ovu sjajnu priliku da obnovite svoju biblioteku ili obradujete nekoga koga volite!

Međutim, to nije sve. Sa izdavačkom kućom Evro Book, kao i s Dečjim odeljenjem Biblioteke grada Beograda, organizovaćemo događaj za pamćenje! Pozivamo sve ljubitelje Harija Potera da nam se pridruže u četvrtak, 6. februara, u 18 časova, u Zmaj Jovinoj 1 u Beogradu, na Dečjem odeljenju Biblioteke grada Beograda, maskirani u nekoga od likova iz Čarobnjačkog sveta. Tema ovogodišnje Noći knjiga o Hariju Poteru je Tročarobnjački turnir. U skladu s tim, očekuje vas TROČAROBNJAČKI KVIZ ZNANJA.

Svi klinci i klinceze koji vole da crtaju i slikaju moći će da ilustruju svoje omiljene likove ili delove iz ilustrovanih izdanja, a od vaših remek-dela napravićemo MAGIČNU IZLOŽBU.

Oni koji pak više vole pisanu reč imaće priliku da pred publikom pročitaju svoje omiljene delove iz knjige „Hari Poter i Vatreni pehar“.

Biće tu još lepih iznenađenja, druženja, zabave; sve to, naravno, začinjeno s malo MAGIJE.

 

Kviz-druženje se organizuje i u Dečjem odeljenju gradske biblioteke u Zrenjaninu, ne propustite ako ste tamo!

Na događaj su pozvani svi ljubitelji Harija Potera, koji ne smeju da propuste ovo čitalačko druženje, gde će se pričati samo o knjigama i prelistavati ilustrovane knjige „Hari Poter i kamen mudrosti“, „Hari Poter i dvorana tajni“, „Hari Poter i zatvorenik iz Askabana“, „Hari Poter i Vatreni pehar“ izdavačke kuće Evro Book, kao i naša ilustrovana izdanja „Hogvortska biblioteka“, „Fantastične zveri i gde ih naći“ i „Pripovesti barda Bidla“.

Obavezno nas pratite na Fejsbuku i na našem Instagram profilu @carobna_knjiga, kao i #HarryPotterBookNight za najnovije vesti i informacije o Međunarodnoj noći knjiga o Hariju Poteru. Čekamo vas!

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START ĆE POČETI

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak