Vi ste ovde: Vesti / SVETSKA PREMIJERA NOVOG ROMANA DŽ.K. ROULING!

SVETSKA PREMIJERA NOVOG ROMANA DŽ.K. ROULING!

SVETSKA PREMIJERA NOVOG ROMANA DŽ.K. ROULING!

„BOŽIĆNA IGRAČKA“ po ceni od 600 dinara DO KRAJA OKTOBRA!

Čarobna knjiga sa zadovoljstvom predstavlja novi roman za decu iz pera DŽ.K Rouling! Istovremeno objavljivanje ovog romana u preko 20 zemalja sveta čini ga istinskim GLOBALNIM DOGAĐAJEM!

Ovo je prvi roman za decu iz pera Dž.K Rouling nakon „Harija Potera“, i nastavlja njen maestralni povratak dečjoj književnosti, započet prošlogodišnjom bajkom „Ikabog“, takođe objavljenoj u našem izdanju.

„Božićna igračka“ je uzbudljiva avantura koja će vam ugrejati srce, o ljubavi jednog dečaka prema njegovoj najdražoj igrački, i o tome na šta je sve spreman ne bi li je pronašao. U pitanju je samostalna priča, nevezana za ijedno prethodno delo Dž.K. Rouling, a pogodna je za decu iznad osam godina: priča iz mašte jednog od najvećih pripovedača na svetu u koju će se cela porodica zaljubiti.

Čarobna knjiga vam predstavlja roman u A5 formatu i mekom povezu s klapnama; luksuzno, bogato ukrašeno izdanje s devet crno-belih duplerica i drugim ilustracijama nagrađivanog ilustratora Džima Filda. Ovo izdanje idealan je poklon za školarce i sve ljubitelje uzbudljivih avantura!

Dž.K. Rouling je dobitnica brojnih nagrada i počasti za svoje romane, uključujući i njen serijal detektivskih romana, napisanih pod pseudonimom Robert Galbrajt. Kroz svoj humanitarni fond „Volant“ ona podržava širok spektar humanitarnih akcija, a ujedno je i osnivačica humanitarne organizacije za reformu brige o deci „Lumos“.

Džim Fild je višestruko nagrađivani ilustrator, koncept-dizajner i režiser animiranih filmova. Radio je na najrazličitijim projektima, od muzičkih spotova i špica za filmove, pa do reklamnih kampanja i ilustracija za knjige.

„BOŽIĆNA IGRAČKA“ je na SVETSKOJ PREMIJERI u Klubovima čitalaca „Čarobne knjige“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 600 dinara, od utorka, 12. oktobra, do petka, 15. oktobra 2021, nakon čega će u okviru SAJMA ČAROBNE KNJIGE biti dostupna po promotivnoj ceni do kraja oktobra 2021. Posle promo perioda, u našim klubovima čitalaca i na sajtu ovaj izvanredni roman možete kupiti s 20% popusta, a u ostalim knjižarama po ceni od  899 dinara.
 

Ostale Vesti


  •