Vi ste ovde: Vesti / TRADICIONALNA NOVOGODIŠNJA STRIPOMANIJA I MANGAMANIJA ČAROBNE KNJIGE!

TRADICIONALNA NOVOGODIŠNJA STRIPOMANIJA I MANGAMANIJA ČAROBNE KNJIGE!

TRADICIONALNA NOVOGODIŠNJA STRIPOMANIJA I MANGAMANIJA  ČAROBNE KNJIGE!

TRADICIONALNA NOVOGODIŠNJA STRIPOMANIJA I MANGAMANIJA ODRŽAĆE SE OD PETKA, 22. DECEMBRA, DO NEDELJE, 31. DECEMBRA U STRIPARNICAMA I KLUBOVIMA ČITALACA ČAROBNE KNJIGE, KAO I ONLINE!

Ove godine pripremili smo 13 noviteta od kojih vas očekuje 10 HITOVA (hoćemo reći stripova), jedna knjiga I TO KAKVA i dve MANGEEEE!

Toliko je fantastičnih naslova sačekalo sam kraj godine da prvi put zaista nije moguće nepristrasno izdvojiti zvezde. Odlučili smo da kraj ove izvanredne godine proslavimo uz najbolja izdanja DC multiverzuma i da sve to začinimo nama najdražim junacima francuskog stripa!

Kada je u pitanju DC, nekoliko biblioteka dobija novitete, ali pre svih želimo da istaknemo za nas najvažnije izdanje „Zagonetač: Godina prvaˮ, u kom je zasijao naš STEVAN SUBIĆ, a koje smo pripremili u velikom formatu dobro poznate biblioteke DC GOLD SPECIJAL, koja je rezervisana za najveće „zlatno grumenjeˮ. Jednako „vrućeˮ izdanje, ali u manjem formatu, predstavlja izvrstan autorski strip Marka Silverstrija „Betmen i Džoker: Ubitačni duoˮ. Treći i za mnoge najznačajniji strip u ediciji najboljih krosovera ove godine jeste „U senci slepog mišaˮ, u kome snage udružuju DILAN DOG i BETMEN kako bi se čvrsto suprotstavili Džokeru i Ksabarasu! Na javi konačno možemo da odsanjamo SAN do kraja, jer nas očekuju čak tri toma osnovnog serijala „Sendmenˮ 8, 9 i 10 (da ne bude zabune, na proleće stižu i dva dodatna toma) i posebno nam je drago što još jedno avgustovsko obećanje ispunjavamo s velikim osmehom. 

U „Stari kontinentˮ stižu još dva toma Taličnog Toma, i to 12 i 13, a sledeće godine držaćemo isti tempo s narednih 6 integrala, da krupnim koracima osvojimo ovaj izuzetno bogat serijal.

Nezavisno od svih biblioteka, kategorija i žanrova donosimo vam najnoviju, 40. epizodu ASTERIKSA! „Beli iris“ će vas nasmejati i oduševiti kako samo umeju žitelji u svetu najpoznatijeg galskog sela! Pored stripova tu je i drugi deo sage o prvom i najvećem antijunaku fantastike ELRIKU OD MELNIBONEA! Druga knjiga u našem izdanju donosi treći i četvrti roman u hronološkom nizu ove epske avanture. Za kraj, ali nikako manje važne, dolaze i dve mange „Čelični alhemičarˮ 15, koji stiže u svom redovnom terminu, a kao novogodišnji poklon svim ljubiteljima mangi, „Tokijski osvetniciˮ 21 stižu čak dve nedelje ranije!

Naravno, kao i do sada, AKCIJE I POPUSTI čine važan i nezaobilazan deo novogodišnje radosti na našoj Stripomaniji pa vas tako očekuju stripovi u nekoliko kategorija sniženih cena: 100, 250, 500, 1.000 i 1.500, dok će sva manga izdanja biti na popustu od 33%, dakle po cenama kao na Letećem startu. Najduže čekana i mnogima najdraža novogodišnja akcija KOMPLETIRAJ KOLEKCIJU nudi vam bogat izbor izdanja, a kao što znate, kupovinom 5 ili više izdanja ostvarujete neverovatni popust od -40% od pune maloprodajne cene. 

Ove godine odlučili smo da se malo pokrenemo, a i vas da malo prodrmamo, pa ćemo se videti u Nišu, Novom Sadu i Beogradu tik pred Novu godinu! Ne, nećemo deliti paketiće, ali vam osmesi i dobro raspoloženje neće zafaliti ni na čas!

Pratite nas, uskoro ćemo objaviti detaljne informacije o naslovima na akcijama, novitetima, i iznenađenjima!

NOVOGODIŠNJA STRIPOMANIJA I MANGAMANIJA ČAROBNE KNJIGE održaće se u striparnicama Čarobne knjige u Beogradu i Nišu, kao i  u Klubu čitalaca Čarobne knjige Bulevar Books u Novom Sadu, u Striparnici „Alan Fordˮ i na našem sajtu.
 

Ostale Vesti