Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

ZAŠTITA LIČNIH PODATAKAPrikupljanje ličnih podataka

Lični podatak je informacija koja vas identifikuje: ime, prezime, JMBG, elektronska adresa i brojevi telefona. Čarobna knjiga d.o.o. prikuplja vaše podatke kada se učlanjujete u Klub čitalaca.

 

Izjava o privatnosti

Izdavačka kuća Čarobna knjiga obvezuje se da će pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza; informiše kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka, redovno daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke da li žele da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla kao i brzoj pošti sa kojom Čarobna knjiga ima ugovor o dostavljanju i naplati porudžbina. Svi zaposleni Izdavačke kuće Čarobna knjiga i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Lični podaci Kupca poznati su samo Izdavačkoj kući Čarobna knjiga koji se obvezuje da ih koristi samo u svrhu izvršenja prodaje. Kupac u svakom trenutku može pristupiti svojim podacima, promeniti pristupnu lozinku ili opšte podatke.

Velika pažanja usmerena je ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti i u skladu sa internim standardima i praksi.

Ukoliko korisnik želi da obriše profil na sajtu www.carobnaknjiga.rs može to uraditi slanjem mejla na klub@carobnaknjiga.rs sa naznakom - odjava.

 

Sigurnost

Vaši podaci su zaštićeni od gubitka, uništenja, falsifikovanja, manipulacije i neovlašćenog objavljivanja ili iznajmljivanja trećim licima.

 

Pravo na obaveštenost

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s našom politikom zaštite podataka o ličnosti ili s načinom obrade vaših ličnih podataka, možete nam se obratiti imejlom, telefonom ili poštanskim pismom.

Na osnovu vašeg zahteva, odmah ćemo vas, pismeno i u skladu sa odgovarajućim propisima, obavestiti o tome koji lični podaci su prikupljeni putem našeg sajta ili popunjavanjem obrasca u knjižari koju ste posetili.

 

Korišćenje i prenos ličnih podataka i namenska raspodela

Lični podaci koji su dobijeni putem naše internet stranice www.carobnaknjiga.com u svrhu obavljanja kupovine knjiga upotrebljavaju se isključivo radi obrade i dostave narudžbine.

Ako je član Kluba saglasan sa čuvanjem, obradom i posredovanjem ličnih podataka, to znači da preduzeću Čarobna knjiga d.o.o. dozvoljava obradu i čuvanje posredovanih ličnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Član Kluba s datom saglasnošću dozvoljava preduzeću Čarobna knjiga d.o.o. da, kao vlasnik ličnih podataka, sakupljene lične podatke koristi u svrhu elektronskog anketiranja, statističke obrade, praćenja sadržaja kupovina klijenata, prilagođavanja ponude, istraživanja tržišta, obaveštavanja o ponudi, novostima i pogodnostima, slanja elektronskih vesti, pozivnica i ostalog marketinškog materijala. Prikupljeni podaci neće biti prosleđeni trećim licima ni u kom slučaju.

Preduzeće Čarobna knjiga d.o.o. može obrađivati navedene podatke radi sopstvenih potreba do opoziva člana Kluba i njegovog zahteva za uklanjanjem ličnih podataka iz baze. Za vreme upravljanja ličnim podacima, član Kluba ima mogućnost uvida u svoje podatke i ažuriranja adrese i brojeva telefona. JMBG nije moguće promeniti.

 

Brisanje ličnih podataka

Na lični zahtev člana Kluba, svi podaci će biti trajno izbrisani. Brisanje će biti obavljeno u trenutku dostave kopija važeće lične karte i originalne članske kartice, koje treba dostaviti u elektronskom obliku ili poštanskim pismom; poštom se mora poslati originalna članska kartica. Zahtev možete poslati imejlom na klub@carobnaknjiga.rs ili poštom na adresu:


Čarobna knjiga - Klub čitalaca
Vinogradska 19
21131 Petrovaradin

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2013. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.com

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: internet_prodaja@carobnaknjiga.com

Na početak