Vi ste ovde: Vesti / ZAVRŠENA JE KAMPANJA HARI POTER POČETAK

ZAVRŠENA JE KAMPANJA HARI POTER POČETAK

ZAVRŠENA JE KAMPANJA HARI POTER POČETAK

Dragi knjigoljupci, pardon čarobnjaci, nadamo se da ste uživali u svim čarima kampanje „Hari Poter početakˮ, koja za cilj ima otkrivanje Čarobnjačkog sveta novim potencijalnim čarobnjacima. 

Predstavljali smo vam, iz dana u dan, osnovne stvari koje je potrebne da znate ukoliko se spremate da na jesen krenete u Hogvorts, a sve to i još mnogo, mnogo više saznaćete ukoliko, za početak, pročitate prvu knjigu ovog serijala „Hari Poter i Kamen mudrostiˮ. Radili smo kvizove, pravili razne majstorije inspirisane čarobnjačkim svetom i sjajno se družili na Superčitanjcu! Nadamo se da ste se zabavili i da ćete nastaviti da čitate Harija Potera, kao i da nikad nećete prestati da verujete u magiju.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svima koji su slali svoje radove na naš konkurs – pristiglo je toliko fenomenalnih radova i jedva čekamo da vam sve pokažemo! Još jednom čestitamo pobednicima koji su osvojili prvu knjigu serijala, od koje je sve počelo.

A sada... Preostaje nam samo da se zasladimo.

Danas, 31. jula, Harijev je rođendan i pozivamo vas da ovaj dan proslavite i obeležite na svoj način. Mi smo rođendan proslavili u subotu na Superčitanjcu u Bulevar Booksu. Čarobnica spisateljica Andrea Popov Miletić mališanima je čitala prvo poglavlje knjige „Hari Poter i kamen mudrostiˮ, a zatim smo organizovali kviz i dodelili diplome malim čarobnjacima, jer smo bili očarani njihovim znanjem o čarobnjačkom svetu.

Superčitanjac krunisali smo superrođendanskom tortom, istom onakvom kakvu je Hagrid doneo Hariju za rođendan one noći kada ga je pronašao sa Darsijevima i otkrio mu da je čarobnjak (sećate se?). Recept za tortu smo naravno „maznuliˮ iz „Zvaničnog Hari Poter kuvara kolača i pecivaˮ.

Zahvaljujemo se svima koji su ispratili naše objave, a posebno mališanima koji su došli na Superčitanjac. Da ne dužimo više, pogledajte slike od subote i budite oČarani.
 

Ostale Vesti