Asistent Zlikovca


Autor: Hana Nikol Merer

Žanr: LJUBAVNI ROMANI, FANTASTIKA

Prevod: Miloš Petrik


(0/5; broj glasova: 0)
Cena u knjižarama: 1.299,00 RSD
Cena sa maksimalnim popustom: 870,00 RSD
Vaša cena:
870,00 RSD
+ (troškovi dostave). U cenu je uračunat PDV.
Količina:
Stavi u listu želja
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 368
Štampa Crno bela

Opis: Asistent Zlikovca, Hana Nikol Merer


TRAŽI SE ASISTENT:

Ozloglašeni, visokorangirani zlikovac traži lojalnu, trezvenu osobu za poziciju asistenta za obavljanje neodređenih kancelarijskih zaduženja, pružanje podrške timu u nasumičnom izazivanju haosa i bezumlja i obavljanju drugih opštih mračnih dela. Diskrecija obavezna. Odlične beneficije.

 

Eva Sejdž mora da izdržava svoju porodicu, pa joj je od suštinske važnosti da ima posao. Stoga, kada se bezazlena peripetija tokom koje upoznaje ozloglašenog Zlikovca kraljevine Renedon završi ponudom za posao, ona prirodno prihvata poziciju. Naravno, savršen posao ne postoji, naročito kada se pomalo zatreskate u svog zastrašujućeg, temperamentnog i neverovatno zgodnog šefa.  

Zašto je zlo toliko privlačno?

Baš kada počne da se navikava na odsečene glave koje vise s plafona i poneko zatureno oko pod svojom potpeticom, u Evi se budi sumnja  da im po zamku rovari krtica... I to ne ona prava. Nešto je trulo u kraljevini Renedon, a neko želi da uništi Zlikovca i sruši njegovo zlikovačko carstvo. Eva sada ne samo da mora prestati da balavi na svog šefa već mora otkriti ko mu tačno sabotira posao… i postarati se da bude propisno kažnjen. Jer dobar posao je, ipak, teško naći.

 

„Ovo morate da pročitate!” – Booklist

„Vrhunski zabavna knjiga puna likova koje ćete obožavati.” – SFF World
 

Hana Nikol Merer američka je spisateljica fantastike i buktokerka koja obožava zlikovce. Asistent Zlikovca nastao je prema seriji komičnih video-klipova koje je objavila na platformi TikTok, nakon čega je razradila ideju za knjigu. Ovo je njen prvi roman.

Iz istog žanra