Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Alen, Dejvid

Dejvid Alen (1945), pisac, međunarodni predavač i poslovni konsultant, najpoznatiji je kao tvorac metode „ključ za uspeh”. Njegovu knjigu Ključ za uspeh magazin Tajm je proglasio najboljom knjigom decenije kada je ova oblast u pitanju.
Odrastao je u američkoj državi Luizijani, gde je kao srednjoškolac pobedio na državnom takmičenju u govorništvu. Diplomirao je američku istoriju na Univerzitetu Berkli. Njegovo poslovno iskustvo je zaista šaroliko, radio je kao mađioničar, konobar, trener karatea, pejzažni dizajner, distributer vitamina, turistički radnik, menadžer na benzinskoj pumpi, prodavac mopeda, kuvar u restoranu, trener poslovnih veština, menadžer turističke agencije. Sam za sebe tvrdi da je imao 35 profesija do svoje 35. godine, a to iskustvo mu je svakako pomoglo da bude jedan od najboljih i najuspešnijih poslovnih konsultanata u SAD.
Magazin Forbs ga je proglasio jednim od petorice najuspešnijih trenera poslovnih veština u Americi, dok ga je magazin Lideršip svrstao na listu „100 najuspešnijih mislilaca današnjice”.
Osnivač je kompanije Dejvid Alen, koja se bavi efikasnošću rada, menadžmentom i poslovnim savetovanjem. Jedan je od osnivača kompanije Actioneer. Inc., koja se specijalizovala za osmišljavanje proizvoda za palm pilot.
Dejvid Alen je napisao tri knjige iz oblasti poslovnog menadžmenta: Ključ za uspeh (Getting Things Done: the Art of Stress-Free Productivity, poznata kao GTD metoda), Ready for Anything i Making It All Work: Winning at the Game of Work and Business of Life.
Ključ za uspeh je dugogodišnji bestseler. Prodat je u dva miliona primeraka, a do sada je preveden na više od 30 jezika.
GTD metoda Dejvida Alena postala je popularna u mnogim zemljama, među ljudima raznolikih profesija, a njoj su posvećeni mnogobrojni internet sajtovi i blogovi. Dejvid Alen ima više od milion sledbenika na Tviteru.

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START JE U TOKU

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak