Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Šou, Dejvid

Dejvid Šou je rođen 1955. godine u Marburgu, u Zapadnoj Nemačkoj, ali se 1957. preselio u Sjedinjene Države. Živi i radi u Los Anđelesu. 
Već dvadesetak godina najistaknutiji je predstavnik žestoke struje horora pisanog poetskim, kolokvijalnim stilom, često vezanog za filmsku industriju i Holivud. 
Godine 1985. dobio je nagradu časopisa Twilight Zone za najbolju priču. Dve godine kasnije osvojio je Svetsku nagradu za fantastiku za pripovetku Red Light. Osim romana Kiša kao metak, napisao je još tri romana, psihološki triler o svetu rokenrola, The Kill Riff (1988), horor sa natprirodnim dešavanjima, The Shaft (1990), i kratki roman o eksperimentima sa snovima, Rock Breaks Scissors Cut (2003). Objavio je brojne zbirke kratkih priča: Seeing Red (1989), Lost Angels(1990), Black Leather Required (1994), Crypt Orchids (1997) i Eye (2001). Priredio je uspešnu antologiju horor priča smeštenih u bioskopske sale, Silver Scream (1988), kao i enciklopediju kultne televizijske serije The Outer Limits. Autor je finalne verzije scenarija za popularni filmVrana.

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START JE U TOKU

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak