Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Vols, Džanet

Džanet Vols (1960) je američka spisateljica i novinarka. Rođena je u Finiksu, u Arizoni, dugo je živela u Njujorku, a danas živi u selu pored grada Kalperer u Virdžiniji. Mnogima je poznata kao kolumnistkinja koja je uglavnom pisala o džet-setu u Njujork tajms magazinuEskvajeruUSA tudeju, ali i izveštavala sa glamuroznih događanja, kao što je ceremonija dodele Oskara, za MSNBC.com. 
Od 2007. godine bavi se isključivo pisanjem. 
Spisateljsku karijeru započinje 2000. godine, kada je napisala svoju prvu knjigu Dish: The Inside Story on the World of Gossip, koja se bavi tračevima iz sveta poznatih. Za njom sledi Stakleni zamak (2005),  knjiga koja se čitavih 100 nedelja nalazila na bestseler listi Njujork tajmsa, a do sada je prodata u više od 2,5 miliona primeraka i prevedena na preko 22 jezika. Knjiga je nagrađena nagradom Kristofer, nagradom Američkog bibliotekarskog udruženja Aleks i nagradomKnjige za bolji život.
Godine 2009. izdaje svoj prvi roman, Half Broke Horses: A True-Life Novel, zasnovan na životu njene bake Lili Kejsi Smit. 
U memoarima Stakleni zamak, Volsova pripoveda sagu o svojoj porodici, predvođenoj ocem, velikim ekscentrikom, i majkom burnog temperamenta i umetničke prirode. Uprkos nedaćama kojima su deca Volsovih (Džanet, njene dve sestre i brat) bila izložena, ovo je priča o pobedi uprkos svim poteškoćama, ali i nežna dirljiva pripovest o bezuslovnoj ljubavi u porodici, koja joj je, bez obzira na sve svoje duboke nedostatke, darovala snažnu odlučnost da izgradi uspešan život po svojoj meri. 
Nakon godina gladovanja i beskućništva, Volsova sa 17 godina odlazi u Njujork, a 1984. godine diplomira na Barnard koledžu. Živi u srećnom braku sa kolegom novinarom i piscem Džonom Tejlorom.

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START ĆE POČETI

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak