Autori / Lois P. Frenkel

Lois P. Frenkel


Lois P. Frenkel je predsednica Korporejt koučing internešenela, konsultantske firme specijalizovane za savetovanje, unapređenje poslovnih veština rukovođenja i građenje timskog rada. Spada među najpoznatije i najcenjenije poslovne savetnike, a neki od njenih klijenata su i Procter & Gamble, MasterCard, Microsoft, Warner Bros, The Walt Disney Company...

Njeno ime postalo je sinonim za savetodavca mnogim ženama širom sveta koje žele da postignu uspeh u poslovnoj i privatnoj sferi. Često drži javne govore i predavanja, i veoma je tražena upravo zbog svoje neposrednosti, duhovitosti, ali i jednostavnog načina na koji slušaocima daje savete kako da postanu uspešne ličnosti.

Njena knjiga Fine devojke ne postaju šefovi prevedena je na više od dvadeset pet jezika i prodata u više od milion primeraka. Veoma je popularna u prestižnim medijima, među kojima su People i Time Magazine, Wall Street Journal, ali i kao gost u popularnom šou-programu Larija Kinga, na CNN-u, Fox newsu...

Dr Frenkel je osnovala dve neprofitne organizacije, MOSTE: Motivating Our Students Through Experience (Motivacija studenata kroz iskustvo) i Bloom Again Foundation (Fondacija Ponovo procvetajte).

Napisala je devet knjiga. Živi u Pasadeni, u Kaliforniji. Kad ne podučava i ne piše, Lois se u slobodno vreme bavi fotografijom, igra golf i tenis.

 

Izdanja - Lois P. Frenkel  Nazad na "Autori"

  •