Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Frenkel, Lois P.

Lois P. Frenkel je predsednica Korporejt koučing internešenela, konsultantske firme specijalizovane za savetovanje, unapređenje poslovnih veština rukovođenja i građenje timskog rada. Spada među najpoznatije i najcenjenije poslovne savetnike, a neki od njenih klijenata su i Procter & GambleMasterCardMicrosoftWarner BrosThe Walt Disney Company...

Njeno ime je postalo sinonim za savetodavca mnogim ženama širom sveta koje žele da postignu uspeh u poslovnoj i privatnoj sferi. Često drži javne govore i predavanja, i veoma je tražena upravo zbog svoje neposrednosti, duhovitosti, ali i jednostavnog načina na koji slušaocima daje savete kako da postanu uspešne ličnosti. 
Njena knjiga Fine devojke ne postaju šefovi prevedena je na više od 25 jezika i prodata u tiražu većem od milion primeraka. Veoma je popularna u prestižnim medijima, među kojima su People Time magazineWall Street Journal, ali i kao gost u popularnom šou-programu Lerija Kinga, na CNN-u, Fox newsu... 

Dr Frenkel je osnovala dve neprofitne organizacije, MOSTE: Motivating Our Students Through Experience (Motivacija studenata kroz iskustvo) i Bloom Again Foundation (Fondacija Ponovo procvetajte). 

Dr Frenkel je napisala devet knjiga. Živi u Pasadeni, u Kaliforniji. Kada ne podučava i ne piše, Lois se u slobodno vreme bavi fotografijom, igra golf i tenis. 

Više o njenom radu na www.drloisfrankel.com, www.gr8speakers.com i corporatecoachingintl.com.

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START JE U TOKU

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak