Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

K. Hamilton, Lorel

Lorel Hamilton je odrasla u Arkanzasu, u seocetu koje je brojalo svega stotinak stanovnika. Kada je imala samo 13 godina, pročitala je knjigu Golubovi iz pakla, koja je presudno uticala na njeno životno opredeljenje.
„Bio je to prvi roman iz oblasti fantastike koji sam pročitala. Tu je bilo borbe, mačeva i čudovišta, i ja ne samo da sam odlučila da ću biti pisac nego sam odlučila i da ću pisati isključivo takve knjige.“ 
Romanom Grešna zadovoljstva započeta je serija romana o vampirima Anita Blejk, koja predstavlja uzbudljivu mešavinu misterije, fantastike, horora i romantike, oličenu u liku sada već legendarne Anite Blejk, ubice vampira. 
Autorka je i serije Meredith Gentry, koja takođe spada u žanr horora i fantastike. Knjige iz oba serijala su Njujork tajmsovi bestseleri. 
Kao svaki pravi umetnik horora, Lorel Hamilton ne beži ni od scena seksa i nasilja. Ona to posmatra ovako: „O dve stvari pišem dobro – to su seks i nasilje. Ali ne neopravdane scene seksa i nasilja... Moje knjige ih sadrže samo tamo gde su važne za zaplet ili gde ocrtavaju karakter nekog lika. Svi u knjizi žude za nekim, osim Anite. Ona je kao ja – ne vidi sebe kao objekat požude.“ 
Lorel Hamilton danas ima milione obožavalaca, koji nestrpljivo očekuju svaku njenu sledeću knjigu. Živi u predgrađu Sent Luisa sa mužem, ćerkom i četiri psa.

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START JE U TOKU

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak