Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Skot Kard, Orson

Niko nikada nije osvojio dve najprestižnije nagrade iz oblasti naučne fantastike, Hjuga Nebjulu, dve godine zaredom osim Orsona Skota Karda sa knjigom Enderova igra i njenim nastavkomGovornik za mrtve
Orson Skot Kard je pisac neverovatno širokih interesovanja i inspiracije. To slikovito potvrđuje i broj (više od pedeset) i raznovrsnost njegovih dela. 
Autor je naučnofantastičnih romana, istorijskih romana, drama, mjuzikla (za koji je muziku pisao njegov rođeni brat), radijskih drama, kao i brojnih scenarija za video- igre. 
Napisao je i dva romana inspirisan starim pričama o duhovima, kao i jedno delo romantične sadržine. Bogatstvo umetničkog izraza, zanimljivi zapleti, složeni likovi i iznad svega uzbudljive moralne dileme koje čitaoce nagone na razmišljanje i polemiku svrstavaju ga u najintrigantnije pisce današnjice. 
Osim serijala o Enderu (Enderova igra, Govornik za mrtve, Ksenocid i Deca uma), postoji i paralelni serijal koji se bavi ličnostima koje su na neki način u vezi sa Enderom (Enderova senka,Senka hegemonaSenka marioneta). 
Rođen je u Ričlendu, Vašington, ali se kao dete mnogo selio, tako da je živeo u više američkih država. Dve godine je živeo u Brazilu kao misionar-volonter za Mormonsku crkvu. 
Doktorirao je na dva Univerziteta, Brigam Jang i Juta. 
Orson Skot Kard je profesor književnosti koji povremeno drži kurseve za mlade pisce na Univerzitetima Grinsboro i Juta. Napisao je takođe i dve knjige iz ove oblasti. 
Kristofer Paolini, mladi autor ciklusa Nasleđe, više puta je istakao da su Kardove knjige o pisanju imale izuzetan uticaj na njegovo formiranje kao pisca. 
Živi sa ženom Kristinom i -petoro dece: Džefrijem, Emili, Čarlsom, Zinom Margaret i Erin Lusijom.

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START JE U TOKU

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak