Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Raka, Greg

GREG RAKA

Gregori Greg Raka (1969) američki je stripski scenarista i romanopisac. U stripsku industriju je ušao krajem devedesetih i otad je radio na velikom broju naslova za razne izdavačke kuće. Tokom dvehiljaditih uglavnom je pisao za DC komiks, najviše za veliko trojstvo: Supermena, Betmena i Čudesnu Ženu. Jedan je od tvoraca stripa Gotam central, a uz to je koscenarista Odbrojavanja do Beskrajnog smaka. Napisao je i Projekat OMAK, koji prethodi Beskrajnom smaku. Pored stripova, napisao je i mnogo priznatih kriminalističkih romana.

 

HESUS SAIZ

Hesus Saiz je španski crtač stripova, a poznat je po radu za američke izdavače. Prvi njegov angažman za DC komiks bio je rad na naslovu Američka liga pravde: Crno krštenje, a kasnije je crtao i Lovca na Ljude, Projekat OMAK, Odbrojavanje do Beskrajnog smaka, Zatanu, Stvorenje iz Močvare, mini-serijal Korpus Zelenih Fenjera i druge naslove. Sa scenaristom Dž. Majklom Stražinskim radio je na naslovu Hrabri i smeli, a obojica su za svoj rad nominovana za Ajznerovu nagradu.

 

KLIF RIČARDS

Klif Ričards (1964), crtač stripova, za DC komiks je radio na naslovima među kojima su Projekat OMAK, Čudesna Žena i Birds of Prey. Takođe je ilustrovao mini-serijal Huntress Year One. Poznat je i po tome što je ilustrovao strip-roman Gordost i predrasude i zombiji.

 

BOB VAJAČEK

Bob Vajaček (1953) američki je scenarista i crtač, a prevashodno radi kao tušer. Diplomirao je na Akademiji vizuelnih umetnosti u Njujorku. Za DC komiks radi od sredine sedamdesetih, kada je tuširao pozadine za Supermena. U dosadašnjoj karijeri je sarađivao s mnogim velikim imenima stripske industrije (Džon Romita mlađi, Džon Bern, Džordž Perez, Bil Sjenkjevič, Bari Vindzor-Smit...)

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START JE U TOKU

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak