Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Haris, Šarlejn

Šarlejn Haris (1951) rođena je u gradiću Tunika, u Misisipiju, u SAD. Njena spisateljska karijera traje više od dvadeset godina. Njeni literarni prvenci su pesme o duhovima, a nešto kasnije počinje da piše drame, u vreme kada je pohađala koledž Rouds u Memfisu, u Tenesiju. Nekoliko godina kasnije počela je da piše i romane, koji su je proslavili. 
Nakon dva nezavisna romana iz domena misterije, Harisova je započela pisanje serijala knjiga pod nazivom Aurora Teagarden, a prva knjiga u serijalu – Real Murders – bila je nominovana za nagraduAgatha, koja se dodeljuje za najbolja dela iz žanra misterija i krimića, za 1990. godinu. Potom je napisala serijal knjiga Shakespeare, a nedugo zatim usledili su i romani iz serijala Vampiri s juga, poznati isto tako i kao serijal o Suki Stakhaus, a najpoznatiji kao Prava krv (True Blood), što je naslov veoma popularne serije snimljene po ovim knjigama. Prvi deo serijala, roman Mrtav do mraka, osvojio je nagradu Anthony za najbolju misteriju 2001. godine. Ceo serijal je do sada prodat u 25 miliona primeraka i preveden u više od 40 zemalja, te predstavlja jedan od najpopularnijih vampirskih serijala svih vremena. TV serija Prava krv jedna je od najpopularnijih na TV kanalu HBO, gde se prikazuje od 2008. godine.
Do sada je objavljeno jedanaest romana Prave krvi i nekoliko zbirki priča, a Harisova je potpisala ugovor za još dva romana. Uporedo piše i novi serijal – The Harper Connelly Mysteries. 
Šarlejn Haris je udata i ima troje odrasle dece. Nekada se bavila dizanjem tegova i karateom, a sada je pasionirani čitalac knjiga i filmofil. Živi u Magnoliji, u Arkanzasu, gde je i starešina episkopalne crkve Svetog Džejmsa.

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START ĆE POČETI

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak