Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Snajder, Skot

SKOT SNAJDER

Skot Snajder je pisao stripove i za DC i za Marvel, a među njima su i bestseler serijal AMERICAN VAMPIRE, BETMEN: DVOR SOVA, STVORENJE IZ MOČVARE i SUPERMAN: UNCHAINED. Takođe je autor zbirke priča Voodoo Heart. Predaje pisanje na Koledžu „Sara Lorens“ u Njujorku i na Univerzitetu Kolumbija. Živi u Long Ajlandu sa svojom suprugom Džini i sinovima Džekom i Emetom.

 

GREG KAPULO

Samouki ilustrator Greg Kapulo započeo je svoju stripsku karijeru radom za Marvel na jednom od njihovih glavnih serijala, X-sila, pre no što je prešao u Imidž komiks da radi za Toda Makfarlana, preuzevši crtačke dužnosti na Spounu. Nakon toga, Greg je proteklih sedam godina radio za DC kao crtač na najpopularnijem stripskom serijalu, BETMEN, koji je naišao na sjajan odziv, a potom i na stripu MRAČNE NOĆI: METAL. Među Gregovim autorskim delima su naučnofantastični horor strip The Creech i Reborn, na koji je prava nedavno otkupio Netfliks. Greg je slikao za World of Warcraft u izdanju Blizard entertejnmenta i oslikao je omote albuma mnogim popularnim muzičkim grupama, među kojima su i Five Finger Death Punch, Korn i Disturbed.

 

DŽONATAN GLAPION

Džonatan Glapion započeo je stripsku karijeru 1998. u Imidž komiksu. Pošto je proveo nekoliko godina u Marvelu tuširajući naslove Elektra: The Hand, Gravity i Ultimate X-men, prebacio se kod njihove uvažene konkurencije. Od 2007. do danas radio je na velikom broju DC-jevih naslova, među kojima su i New 52 BETMEN, BATGIRL, SUICIDE SQUAD, BATMAN/SUPERMAN, NEW SUPER-MAN i ACTION COMICS, kao i na ČUDESNOJ ŽENI. Dobitnik je tri nagrade Inkvel, a 2013. bio je nominovan i za Harvi za najboljeg tušera. Džonatan je donedavno radio na serijalu Reborn s Gregom Kapulom, za Milarvorld, i na DC-jevom događaju MRAČNE NOĆI: METAL.

 

FCO PLASENĆA

FCO Plasenća je profesionalni stripski kolorista koji živi i radi u Meksiku. Dok je bio student grafičkog dizajna, Greg Kapulo ga je lično odabrao da sarađuje s njim na BETMENU jer, kako sam Kapulo kaže: „... on nije običan kolorista. Njegovi uticaji su filmovi i lepa umetnost, a i ne ubija linijski crtež.“ Plasenća je, između ostalog, radio na stripovima Spawn, Invincible, Haunt, Gemini i Okružen mrtvima.

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START ĆE POČETI

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak