Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Graton, Tesa

Tesa Graton (1980) je rođena u Okinavi, u Japanu, gde joj je otac službovao u američkoj mornarici. Tokom detinjstva je živela u više zemalja, uglavnom u Aziji, a mnogo je i putovala. Oduvek je volela knjige i pozorište, magiju i čudovišta, a od kada pamti, želela je da postane paleontolog ili čarobnjak. Ispostavilo se, međutim, da je bila i previše nestrpljiva da traži dinosaure, ali je zato u stalnoj potrazi za nekim ko će je podučiti magiji. Danas živi u Kanzasu sa partnerom, mačkama i psom. Najčešće zuri u nebo i smišlja priče o magiji. 

Na Kanzaskom univerzitetu je diplomirala rodne studije. Interesuju je i anglosaksonska i nemačka epska poezija, gde ima mnogo krvi, tragedije i nasilja. Za svoju dušu je prevela i sopstvenu verziju Beovulfa

Veoma je zahvalna roditeljima što je odrasla na bajkama i pričama o događajima iz bolnice u kojoj su joj roditelji radili. Otud nije ni čudo što je opčinjena krvlju i magijom, o kojima i piše u svom prvencu Magija krvi. Trenutno piše drugu knjigu – Čuvar krvi, koja predstavlja nezavisan roman iz istog literarnog univerzuma kom pripada Magija krvi.

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START ĆE POČETI

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak