Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Jaud, Tomi

Tomi Jaud je rođen 16. jula 1970. u Švajnfurtu (Nemačka). On je pisac, scenarista i saradnik u mnogim televizijskim produkcijama. Po završetku srednje škole, Jaud je služio obavezni vojni rok u obdaništu. Nakon odsluženog vojnog roka upisao se na studije nemačke književnosti na Univerzitetu u Bambergu. 
Tokom studiranja vodio je radijsku emisiju i radio kao honorarac za televizijski serijal Harald-Šmit šou
Kasnije je napustio fakultet i otišao u Keln, gde je radio kao producent za različite televizijske stanice. Bio je kreativni producent komičnog serijala Ledikrešer i glavni pisac popularnog subotnjeg šou-programa Nedeljni šou. Takođe, on je i pisac serije Ljubavni život
Do sada je objavio tri knjige: Kompletni idiotPoslednji beg i Milioner, i sve tri su naišle na izuzetan prijem kod čitalaca. 
Prema knjizi Kompletni idiot nedavno je snimljen film u kojem glavnu ulogu igra komičar Oliver Počer. U filmu, koji je režirao Tobi Bauman, igraju još i Elena Slavo Gonzales, Oliver Flešer i Anke Engelke, a scenario je napisao lično Tomi. 
Sam autor opisuje svoja dela kao „čitljivu televiziju”, dok je poznati nemački časopis Špiglproglasio Jaudove knjige za renesansu gotovo nestalog žanra – nemačkog muškog romana. 
Više o ovom autoru možete saznati na veb-sajtu www.tommyjaud.de.

Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak