Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Ajovin, Viki

Viki Ajovin je osoba sa krajnje zanimljivom biografijom, što najbolje pokazuju njene duhovite, inteligentne i smele knjige. To što je pravnik po obrazovanju nije joj smetalo da bude Plejbojeva mis meseca. Izgradila je uspešnu karijeru televizijskog producenta. Bila je domaćica popularne radijske emisije u kojoj je razgovarala sa slušaocima. Danas je jedan od direktora Specijalne olimpijade (Olimpijade za osobe ometene u razvoju) za Ameriku.
Ipak, svojim najvećim uspehom smatra majčinstvo. Viki Ajovin je, nakon dugotrajnog lečenja od steriliteta i tek u svojim tridesetim, rodila četvoro dece za samo šest godina, bez blizanačke trudnoće. Iskustva koja je stekla tokom trudnoće inspirisala su je da napiše knjigu Saveti najbolje prijateljice kroz trudnoću, koja je doživela neverovatan uspeh, prvo u Americi, a zatim i u svetu.
Shvatajući da ženama treba ohrabrenje, pomoć i podrška (ili samo malo dobrog smeha) „najbolje prijateljice“ u njihovoj svakodnevnoj borbi sa obavezama, Viki je napisala još nekoliko nastavaka Saveta. Izuzetna prodavanost njenih knjiga širom sveta dokazuje da je napravila pravi potez.

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START JE U TOKU

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak