Vi ste ovde: Vesti / ŠESTI DEO SERIJALA „MILENIJUM“ – SVETSKA PREMIJERA

ŠESTI DEO SERIJALA „MILENIJUM“ – SVETSKA PREMIJERA

ŠESTI DEO SERIJALA „MILENIJUM“ – SVETSKA PREMIJERA

 

 

ONA MORA UMRETI – ŠESTI DEO SERIJALA „MILENIJUM“ – SVETSKA PREMIJERA I U SRBIJI 22. AVGUSTA!

 

Ne propustite da među prvima u svetu nabavite svoj primerak nove knjige najpopularnijeg svetskog kriminalističkog serijala „Milenijum“!

U četvrtak, 22. avgusta, na svetskoj premijeri u Klubu čitalaca „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu, na našem sajtu, u svim knjižarama „Delfi“ i „Vulkan“ u Srbiji, kao i u knjižarama „Kultura“ u BiH, možete među prvima kupiti svoj primerak izvanrednog romana „Ona mora umreti“ Davida Lagerkranca.

 

Šesti deo bestseler serijala prodatog u sto miliona primeraka!

Lizbet Salander je najzad spremna da se sukobi sa svojom nemezis, jedinom ženom koja joj je u mnogo čemu ravna. Neće čekati da postane plen – kad ona napadne, biće to dvostruki udarac: osveta za nedavne zločine i rešavanje neprijateljstava iz prošlosti.

Mesecima je pripremala zamku za svoju metu. Preselila se iz Stokholma, ošišala se, skinula pirsinge. Liči na ma koju drugu poslovnu ženu. Ali ne nose sve poslovne žene pištolj ispod sakoa. Nisu naoružane ni smrtonosnom moći koju poseduje hakerski genije. Ne nose ožiljke i tetovaže da ih podsete na ono što su preživele…

 

Nova epizoda Milenijuma predstavlja uzbudljiv rolerkoster koji počinje tako što u džepu bezimenog prosjaka, čije su poslednje reči bile ime ministra u aktuelnoj vladi, nalaze broj telefona Mikaela Blumkvista…

 

„Ne brinite, fanovi Lizbet Salander – naša pankerska hakerka je u dobrim rukama.“ – USA Today

„Lizbet Salander i Mikael Blumkvist neodoljivi su kao i uvek.“ – New York Times

„Elegantan ritam, uglađen stil i dostojno uzbudljiv roman.“ – Observer

 

Ostale Vesti


  •