Vi ste ovde: Vesti / POČELA JE AKCIJA ŽENE BIRAJU!

POČELA JE AKCIJA ŽENE BIRAJU!

POČELA JE AKCIJA ŽENE BIRAJU!

Čarobna knjiga pripremila je za vas nesvakidašnju akciju u kojoj smo iskombinovali knjige i stripove, novo i staro i potrudili se da obuhvatimo omiljene naslove kroz skoro sve žanrove vodeći se idejom da to ipak budu naslovi koji će više odgovarati ženskom senzibilitetu. 

AKCIJA ŽENE BIRAJU traje mesec dana, a počinje danas, 13. februara!

Izuzetne naslove možete pronaći u nekoliko kategorija. 

Najpre smo odabrali novije naslove ili bestselere koje možete kupiti s 33% popusta. Ovo su nama dragi naslovi koje želimo da vam ponudimo po ceni s Letećeg starta i na taj način vas podstaknemo da možda probate nešto novo.

 

Knjige:

 

 

Stripovi:

 

 

Potom, određeni broj naslova snizili smo na 400 dinara po naslovu, prateći akcije koje smo imali u prethodnim godinama, i iskreno se nadamo da u ovoj kategoriji leže skriveni dragulji koje odavno želite na svojoj polici. 

 

KNJIGE ZA 400 DINARA:

 


Na kraju, ali ne i manje važni, tu su naslovi u mnogima omiljenoj kategoriji – 2 knjige za 500 dinara.

 

2 KNJIGE ZA 500 DINARA:

 

Akcija će se održati u klubovima čitalaca Čarobne knjige u Beogradu i Nišu, kao i u knjižari koja svira, dobro poznatom Bulevar books-u u Novom Sadu. 

Na našem sajtu www.carobnaknjiga.rs, pored istih cena kao u našim klubovima čitalaca i brze dostave, za prvih 200 porudžbina pripremili smo poklon – nesvakidašnji i po mnogo čemu izvanredan roman kanadske književnice vijetnamskog porekla Kim Tuj. Po rečima kritike „Mãn je roman u kojem se uživa zbog jezika, čula i ljubavi prema životuˮ i mi nemamo šta na to da dodamo.

Akcija traje od utorka, 13. februara, do nedelje, 10. marta, a zbog praznika koji slede već na početku akcije, zamolićemo vas za razumevanje kada je u pitanju slanje i stizanje porudžbina. 

Ostale Vesti