Gavranova sena, 3. deo – Kraljica ognja 2

GAVRANOVA SENA

Autor: Entoni Rajan

Žanr: FANTASTIKA

(0/5; broj glasova: 0)
Cena u knjižarama: 1.099,00 RSD
Vaša cena: 879,20 RSD
Cena sa maksimalnim popustom: 791,28 RSD
+ (troškovi dostave). U cenu je uračunat PDV.
Količina:
Stavi u listu želja
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 416
Štampa Crno bela

Opis: Gavranova sena, 3. deo – Kraljica ognja 2, Entoni Rajan


„Saveznik jeste prisutan u njima, ali uvek kao senka, kao neobjašnjiva nesreća ili ubistvo, počinjeno u ime nekog mračnog i osvetoljubivog duha.”
Nakon što se našla na ivici smrti, kraljica Lirna odlučna je u svojoj nameri da protera osvajačku volarsku armiju i vrati nezavisnost Ujedinjenom Kraljevstvu. Ali, da bi postigla taj cilj, neće moći samo da podigne vojsku svojih odanih sledbenika. Moraće da sklopi savez sa silama koje su joj nekada bile odbojne – sa onima koji poseduju neobične moći i volšebne darove – a rat da prenese u samo srce neprijateljske teritorije.
Konačna pobeda leži na plećima Vejlina al Sorne, proizvedenog u gospodara ratnog Ujedinjenog Kraljevstva. Ali njegov je put i dalje pun prepreka. Volarski neprijatelji imaju novo oružje na svojoj strani, oružje koje Vejlin mora da uništi ako želi da kraljevstvo opstane. Ovaj tajanstveni Saveznik ima moć da svojim slugama pruži neprirodno dug život. A poraziti nekoga ko se ne može ubiti predstavlja gotovo nemoguć zadatak, pogotovo jer je Vejlinova pesma krvi, zagonetna moć koja ga je načinila epskim junakom i nepobedivim ratnikom, zloslutno utihnula...
„Rajan ima sve – fantastičnu priču o
odrastanju, zanimljive likove, sunovratno brzu radnju...
Ljubitelji epske fantastike će biti oduševljeni.”
– Majkl Dž. Salivan,
bestseler pisac serijala The Riyria Revelations

 

  •