Ne daj se

Ne daj se


Autor: Ana Meksted

Žanr: POPULARNA BELETRISTIKA


(0/5; broj glasova: 0)
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 347
Štampa Crno bela

Opis: Ne daj se, Ana Meksted


Helen Bredšo (26) bori se sa slabo plaćenim poslom u ženskom magazinu, sa tim što privlači momke koji joj ne odgovaraju, sa starim automobilom. Ali svet počinje da se ruši nakon smrti njenog oca...

Helen pokušava da sredi svoj haotični život, ali ne može da očekuje pomoć od smotanog i neurednog Luka s kojim deli stan, od drugarice Tine koja ponovo veruje da je našla idealnog muškarca, od gazde Markusa koji je zaljubljen u samog sebe, a nakon incidenta sa tekilom, veterinar Tom će se izgleda vratiti svojim kučićima...


„Fantastično komično i srceparajuće tragično...” 
Cosmopolitan

„Mekstedova je talentovan autor komedija i uspeva da izvuče humor čak i iz najtežih situacija... Ovog recenzenta je nasmejala do suza.” 
Times

„Vrcavo i inteligentno... Uverljiva, ljudska i zabrinjavajuće duhovita knjiga, napisana bolje od mnogih ’literarnih’ dela.” 
Evening Standard

„Lako za čitanje, često dirljivo i uvek duhovito... Otkrivajući talenat za komičarski tajming i svestranost, Ana Meksted slika scene fantastičnih padova, prodorne sarkastičnosti i srceparajuće tuge. Iako su poređenja sa Helen Filding neizbežna, slobodno se može reći da prvenac Mekstedove, koji čitaoca tera na glasan smeh, u toj trci pobeđuje.” 
Publishers Weekly