Vredno umiranja

LI ČAJLD

Autor: Li Čajld

Žanr: TRILER


(0/5; broj glasova: 0)
Cena u knjižarama: 1.299,00 RSD
Cena sa maksimalnim popustom: 935,28 RSD
Vaša cena:
1.039,20 RSD
+ (troškovi dostave). U cenu je uračunat PDV.
Količina:
Stavi u listu želja
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 416
Štampa Crno bela

Opis: Vredno umiranja, Li Čajld


Bestseler serijal po kojem je snimljena hit serija Ričer.

U poljoprivrednom delu Nebraske vreba smrtna opasnost, a Džek Ričer se obreo u njenom centru. Najpre se zamerio Dankanovima, porodici koja drži ceo okrug u šaci, a onda naišao na decenijama ne-razrešen slučaj nestale devojčice. I sada Ričer naprosto ne može da ne zadovolji pravdu...

Dankanovi žele da Ričer nestane, i to ne samo zato što hoće da sakriju tajne iz prošlosti. Takođe iščekuju tajnu pošiljku koja već kasni, a mušterije su im od one fele koju ne želite da iznervirate. Iako i sami veoma opasni, Dankanovi su tek na dnu kriminalnog lanca koji seže preko pola sveta. 

Ričeru bi lakše bilo da produži dalje i ostavi za sobom nedaće koje će se obrušiti na njega. Ali Ričer je Ričer – ne ume da izbegne nevolju.

„Ričer iz romana u roman postaje sve bolji... Ovaj serijal izaziva zavisnost.“ – The New York Times

„Ričer je postao mit za sebe. Jedan od najoriginalnijih  i najuzbudljivijih književnih heroja današnjice.“ – The Washington Post

„Apsolutni sam fan.“ – Džejms Paterson

 

Romani o Džeku Ričeru, čije je pisanje Li Čajld započeo još 1997. spadaju u najuspešnije savremene triler serijale. Glavni lik je izuzetno upečatljiva i markantna ličnost čija je nepokolebljiva borba za pravdu, u kombinaciji detektivskog pristupa i primene grube fizičke sile, zaštitni znak ovih inte-ligentno napisanih i napetih priča. 

Na osnovu serijala snimljena su dva filma s Tomom Kruzom u glavnoj ulozi, a prva sezona serije Ričer, emitovana na striming platformi Amazon Prime, postala je svetski hit i pobrala nepodeljene simpatije gledalaca.

Iz istog žanra