Bez greške

LI ČAJLD

Autor: Li Čajld

Žanr: TRILER

Prevod: Miloš Petrik


(0/5; broj glasova: 0)
Cena u knjižarama: 1.299,00 RSD
Cena sa maksimalnim popustom: 935,28 RSD
Vaša cena:
1.039,20 RSD
+ (troškovi dostave). U cenu je uračunat PDV.
Količina:
Stavi u listu želja
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 384
Štampa Crno bela

Opis: Bez greške, Li Čajld


Bez greške će vas pretvoriti u zagrižene fanove Lija Čajlda.“– The New York Times

 

Džek Ričer je usamljenik. Bez zaposlenja, bez lične karte i bez stalnog prebivališta luta Amerikom anoniman. On je oprezan i obdaren izuzetno specifičnom kombinacijom veština. Ričer je savršen kandidat da izvrši atentat na potpredsednika SAD.
M. E. Frejlik je tajni agent čiji je zadatak da štiti novoizabranog potpredsednika, i njen problem ogleda se u tome što neko zaista planira da ga ubije. Stoga moli Ričera da joj pomogne da pronađe rupe u radu Tajne službe ne bi li sprečili ubistvo.
Organizacija koja planira atentat dobro je uređena i ima savršen plan. Načinili su samo jednu grešku. Nisu računali na Ričera.

 

„Svaki delić priče leže na svoje mesto poput satnog mehanizma bombe koja će upravo eksplodirati.“ – The Boston Globe

„Ako do sada niste pročitali nijednu knjigu o Ričeru, šta čekate?“ – Rocky Mountain News

 

Romani o Džeku Ričeru, čije je pisanje Li Čajld započeo još 1997. spadaju u najuspešnije savremene triler serijale. Glavni lik je izuzetno upečatljiva i markantna ličnost čija je nepokolebljiva borba za pravdu, u kombinaciji detektivskog pristupa i primene grube fizičke sile, zaštitni znak ovih inteligentno napisanih i napetih priča. 

Na osnovu serijala snimljena su dva filma s Tomom Kruzom u glavnoj ulozi, a prva sezona serije Ričer, emitovana na striming platformi Amazon Prime, postala je svetski hit i pobrala nepodeljene simpatije gledalaca.
 

Iz istog žanra