Zaleđen


Autor: Bernar Minije

Žanr: TRILER


(5/5; broj glasova: 1)
Cena u knjižarama: 1.699,00 RSD
Cena sa maksimalnim popustom: 1.223,28 RSD
Vaša cena:
1.359,20 RSD
+ (troškovi dostave). U cenu je uračunat PDV.
Količina:
Stavi u listu želja
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 560
Štampa Crno bela

Opis: Zaleđen, Bernar Minije


„Minije vešto kombinuje jezivu seriju zločina, atmosferu od koje se ledi krv u žilama, i upornog detektiva koji ne odustaje...” – Publishers Weekly

Počelo je konjem: obezglavljeno, odrano truplo životinje nađeno je obešeno o zaleđenu stenu visoko u planinama. Istog dana, mladi psiholog počinje da radi u Institutu Varnjije za duševno obolele kriminalce, samo nekoliko kilometara udaljenom od mesta zločina.

Harizmatični Martin Servaz, policajac iz obližnje Tuluze, ne može da shvati zašto je pozvan zbog mrtve životinje. Ali u tom slučaju ipak ima nešto što ga uznemirava do srži. A onda na životinjskom truplu pronalaze tragove DNK jednog od najozloglašenijih pacijenata instituta, briljantnog bivšeg tužioca osuđenog za silovanje i ubistvo više žena... Nekoliko dana kasnije počinju da se dešavaju ubistva.

U zavejanoj dolini, visoko u Pirinejima, odvija se mračna priča o ludilu i osveti. Servaz će morati da upotrebi sve svoje veštine kako bi je preživeo.

Prvi roman o majoru Servazu, ovenčan prestižnom francuskom nagradom Konjak za najbolji krimi-roman, idealan je ako volite da iskusite jezu, uzbuđenje i napetost savršenog trilera.

„Bez trunke odmora, i za likove i za čitaoce, Zaleđen će vas rashladiti u vrelim letnjim danima.”– Le Point

Iz istog žanra