Dnevnici Ubibota 2


Autor: Marta Vels

Žanr: FANTASTIKA

Prevod: Vesna Stojković


(5/5; broj glasova: 2)
Cena u knjižarama: 1.199,00 RSD
Cena sa maksimalnim popustom: 400,00 RSD
Vaša cena:
400,00 RSD
+ (troškovi dostave). U cenu je uračunat PDV.
Količina:
Stavi u listu želja
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 384
Štampa Crno bela

Opis: Dnevnici Ubibota 2, Marta Vels


Nije da, otkako sam hakovao svoj modul za upravljanje, nisam razmišljao o tome da ubijem ljude. Ali onda sam počeo da istražujem servere kompanije i otkrio stotine sati zabavnih medija koji su mogli da se skinu i pomislio sam, čemu žurba?

 

Znate onaj osećaj kada ste na poslu i dosta vam je ljudi, a onda vam šef da zadatak s rokom za juče i uz pretnju da će, ako se stvar ne reši, nastupiti smak sveta? A vi samo želite da odete kući i pogledate sve epizode vaše omiljene serije... Ubibot, samosvesna mašina za ubijanje, baš tako se oseća kada njegovi ljudski saradnici (ne prijatelji, nikako prijatelji) završe zarobljeni na neprijateljskom transportnom brodu, a još jedan „ne prijatelj“ iz prošlosti iznenada se pojavi tražeći pomoć. 

I sada Ubibot mora da bira između inercije i preduzimanja drastičnih mera. Pa dobro... Što se mora, nije teško. Drastične mere inicirane...

Dnevnici ubibota, jedan od najnagrađivanijih serijala naučne fantastike danas, spajaju humor sa avanturom, mračnu i sumornu budućnost sa uzbudljivom akcijom, i sve to krunišu jedinstvenim narativnim glasom sasvim nesvakidašnjeg protagoniste.  

 

„Serijal koji nastavlja da raste i oduševljava čitaoce.“ – Booklist

„Izvanredna priča o Ubibotu koja tera na razmišljanje...Ne pada mi na pamet bolje i zabavnije društvo od ovog paranoičnog androida.“ – the New Scientist

Od istog autora


Iz istog žanra