Trilogija Velike škole Dine, 1. deo – Sestrinstvo Dine

Dina

Autor: Brajan Herbert

Žanr: FANTASTIKA

(0/5; broj glasova: 0)
Cena u knjižarama: 1.599,00 RSD
Vaša cena: 1.279,20 RSD
Cena sa maksimalnim popustom: 1.151,28 RSD
+ (troškovi dostave). U cenu je uračunat PDV.
Količina:
Stavi u listu želja
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 608
Štampa Crno bela

Opis: Trilogija Velike škole Dine, 1. deo – Sestrinstvo Dine, Brajan Herbert


Novo poglavlje najuticajnijeg SF serijala svih vremena 

Osamdeset tri godine nakon Korinske bitke, Batlerijski džihad je zvanično završen. Vođa znane vaseljene je car Salvador Korino, unuk Fejkana Batlera koji je preuzeo ime Korino i proglasio se za prvog cara ovog carstva. 

Vorijan Atreid, junak džihada, živi u izgnanstvu, daleko od politike carstva i novostečenih krvnih neprijatelja Harkonena. I dok mentati, esnafski navigatori i benegeseritske časne majke polako postaju stožeri moći koji će oblikovati i držati carstvo stabilnim hiljadama godina, nova pretnja nadvija se nad vaseljenom, jer svaku revoluciju prate godine haosa. Batlerijski pokret i dalje je aktivan i traži uništenje svih oblika „opasne tehnologije”. A desna ruka vođe pokreta je čuveni majstor Ginaške škole mačevanja Anari Ajdaho. 

I dok nasilje širom vaseljene postaje sve žešće, svi oni koji budu uhvaćeni u taj kovitlac moraće da odaberu svoje mesto u krstaškom pohodu koji preti da uništi univerzum i da stanu na stranu razuma ili vere.

„Držeći se verno vizije Frenka Herberta, Brajan Herbert i Kevin Dž. Anderson nastavljaju da osvetljavaju dosad nepoznate delove univerzuma Dine.“ – Library Journal 

„Roman će opčiniti pažnju svih pravih fanova Dine.” – Publishers Weekly

„Odlično osmišljena priča i intrigantni likovi.” – Kirkus Reviews
 

  •