Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Šot, Ben

Ben Šot je rođen u severnom Londonu 26. maja 1974. Otac mu je lekar neurolog, kao i brat, a majka je medicinska sestra. Pohađao je škole u Hampstedu – prvo osnovnu u Holi Hilu, a zatim i srednju u Frognalu. Studirao je društvene i političke nauke na Gonvil i Kajus koledžu u Kembrižu. Tokom studiranja je bio fotograf studentskog lista Versiti, igrao je hokej, kriket i kroket – iako ne preterano uspešno. Bio je član brojnih studentskih društava, čak i sekretar jednog od najstarijih udruženja na Kembridžu – Šekspirijanskog društva. Nakon Kembridža zaposlio se u marketinškoj agenciji kao računovođa, ali ju je nakon samo četiri meseca napustio i počeo honorarno da se bavi fotografijom. Šot je kao fotograf radio od 1996. do 2003. i specijalizovao se za portrete političara i slavnih ličnosti. U toj oblasti bio je veoma uspešan – klijenti su mu bili svi najznačajniji ostrvski časopisi (The IndependentThe Sunday TimesSunday BusinessReader’s Digest), komercijalni klijenti, kao što je Institute of Directors, ali i brojni pojedinci (uključujući i Tonija Blera). 

Šotova originalna svaštara objavljena je uz malo publiciteta, ali je novinski članak objavljen na prvoj strani Gardijana 6. decembra 2006. sve promenio. U roku od samo nekoliko nedelja knjiga je dospela na prvo mesto svih lista. 

Dve godine posle objavljivanja Svaštare, Šot je pisao nedeljnu kolumnu za Dejli telegraf, a i sada redovno piše tekstove za Tajms i priloge za Čudne strane u Njujork tajmsu. Budući da sam dizajnira svoje knjige, zanimljivo je da je 2004. dobio D&AD nagradu za dizajn.

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START JE U TOKU

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak