Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Dajer, Dr Vejn

Dr Vejn Dajer (1940) je doktor psihologije, pisac i predavač savremene motivacione literature i jedan je od njenih najistaknutijih predstavnika. Do sada je napisao 30 knjiga, među kojima su mnoge dugogodišnji bestseleri. Drži predavanja širom Amerike i redovan je gost na radiju i televiziji. Vejn Dajer se prvobitno bavio isključivo privatnom terapeutskom praksom, povremeno pišući tekstove na tu temu za časopise. Ali, s obzirom na činjenicu da su njegove tehnike zainteresovale i mnoge ljude koji nisu bili njegovi studenti, dobio je ponudu od jednog izdavača da svoje ideje napiše i objavi knjigu (Vaše slabe tačke). Mada knjiga u prvi mah nije postala bestseler, Dajer je nastavio svoja putujuća predavanja na kojima je promovisao i knjigu, čija je prodaja nakon nekog vremena doživela neviđen uspeh. Njegovi poklonici ga zovu „ocem motivacije“, jer je svojim metodama mnogima pomogao u prevazilaženju životnih prepreka i ostvarivanju snova. 
Dajer je rođen u Detroitu, država Mičigen, i veliki deo detinjstva je proveo u sirotištima i hraniteljskim porodicama, tako da je sve tehnike koje drugima savetuje i sam uspešno isprobao. 
Zvanje psihoterapeuta stekao je doktoratom na temu savetodavne psihologije na Vejn stejt univerzitetu i Univerzitetu Mičigen. Napisao je knjige Vaše slabe tačkeKako da upravljate sopstvenim životomMagija životaYou'll See It When You Believe It... 
Duhovnost je za njega mnogo više od verske pripadnosti, što i objašnjava svojom izjavom: „Verujem da je istina istina sve dok čovek ne umeša u nju prste, kada se ona pretvara u laž. Smatram da Isus nije ljude podučavao hrišćanstvu, već im je objašnjavao šta je to briga prema bližnjem, ljubav, ljubaznost i mir. Ja ljudima govorim da ne budu hrišćani, već Hristu nalik, da ne budu budisti, već Budi nalik.“ Dajer je glumio u filmu Shift (2009), režisera Majkla Gurdžijana, u kojem se govori o troje sredovečnih savremenih ljudi kojima je istinski potrebna promena u životu. 
Živi na Mauiju, na Havajima. Ženio se tri puta i ima osmoro dece.

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START ĆE POČETI

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak