Vaše slabe tačke

Vaše slabe tačke


Autor: Dr Vejn Dajer

Žanr: SAMOUSAVRŠAVANJE / POPULARNA PSIHOLOGIJA


(0/5; broj glasova: 0)
Format 16,5 x 23,5 cm
Povez Mek
Broj strana 249
Štampa Crno bela

Opis: Vaše slabe tačke, Dr Vejn Dajer


Ako vas muče krivica ili briga, ako zatičete sebe da padate u one iste stare autodestruktivne obrasce ponašanja, onda imate „slabe tačke“ – čitave zone u vašem pristupu životu koje vas sprečavaju da postignete uspeh i sreću. Dr Vejn Dajer vam knjigom Vaše slabe tačke pomaže da razbijete te barijere i da osvojite istinsku slobodu! 

Ako ste ubeđeni da nemate kontrolu nad svojim osećanjima i reakcijama – dr Dajer vam otkriva kako da se kontrolišete i kako da zadržite pribranost bez obzira na težinu situacije sa kojom se suočavate. 

Ako provodite više vremena brinući o tome šta drugi misle nego radeći ono što vi želite ili ono što vam treba – ova knjiga će vam pokazati put koji vodi ka sticanju samopouzdanja. 

Od nezadovoljstva sobom do problema preterane zavisnosti o drugima, dr Dajer vam pruža alate koji su vam neophodni da biste izbegli negativno razmišljanje i da biste u potpunosti uživali u životu. 

Knjiga Vaše slabe tačke predstavlja revolucionarni iskorak u popularnoj psihologiji. Prevedena je na skoro sve svetske jezike, a prodata je u neverovatna 34 miliona primeraka. 
Njen uticaj na savremenu popularnu psihologiju je nemerljiv.

Od istog autora