Izgubljena ruža

Izgubljena ruža


Autor: Serdar Oskan

Žanr: POPULARNA BELETRISTIKA


(0/5; broj glasova: 0)
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 269
Štampa Crno bela

Opis: Izgubljena ruža, Serdar Oskan


Napisana u duhu Alhemičara Paula Koelja, Galeba Džonatana Livingstona Ričarda Baha i Sent-Egziperijevog Malog Princa, ova kratka knjiga predstavlja zanosno i univerzalno putovanje ka samootkrivanju i transcendentnoj čaroliji, oslanjajući se na liriku misticizma.

Izgubljena ruža je priča o Dijani – lepoj, inteligentnoj i bogatoj mladoj ženi koja je upravo diplomirala na vrhunskom pravnom fakultetu. Iako Dijana poseduje sve potrebne osobine da od strane onih koji je okružuju bude smatrana boginjom, oseća se praznom i nezadovoljnom. Razočarana je u sebe samu, suočena sa spoznajom da je njena potreba za odobravanjem i pohvalama drugih sprečava da sledi svoje snove i bude ono što zaista jeste.

Nakon što joj majka na samrti saopštava da ima sestru bliznakinju, ona kreće u potragu za sestrom koju nikada nije upoznala, na put ka samootkrivanju, koji će ispuniti njena najdublja stremljenja i omogućiti joj da spozna smisao svog postojanja.

Kada je prvi put objavljen, u Turskoj  2003. godine, roman Izgubljena ruža doživeo je ogroman uspeh i izazvao pravu senzaciju.


„Ako volite knjige kao što su Alhemičar ili Mali Princ – volećete i Izgubljenu ružu.”
Time Out Istanbul

Izgubljena ruža vodi nas na putovanje iz stvarnog u svet snova. Ona dotiče duše čitalaca koji su prestali da razumeju život i u njemu uživaju, podsećajući ih na njihove sopstvene ’izgubljene ruže’.” 
Yeni Safak

Od istog autora


Iz istog žanra


Fermin

Sem Sevidž

Figurina

Viktorija Hislop

Život kao reklama za pivo

Branko Dimitrijević

AFTER 2

Ana Tod

Srce i duša

Mejv Binči

Preporučeno

Iselin C.Herman

Zapisi na telu

Dženet Vinterson

Na dalekom putu

Išmael Beah

Služavke

Ketrin Stoket

Herman

Sobi Laš Kristensen

Nebeska košarka

Martina Aničić

Palmin pirinač

Fransisko Azevedo

AFTER 6

Ana Tod

AFTER 4

Ana Tod

Za pet godina

Rebeka Serl