Izgubljena ruža

Izgubljena ruža


Autor: Serdar Oskan

Žanr: POPULARNA BELETRISTIKA


(0/5; broj glasova: 0)
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 269
Štampa Crno bela

Opis: Izgubljena ruža, Serdar Oskan


Napisana u duhu Alhemičara Paula Koelja, Galeba Džonatana Livingstona Ričarda Baha i Sent-Egziperijevog Malog Princa, ova kratka knjiga predstavlja zanosno i univerzalno putovanje ka samootkrivanju i transcendentnoj čaroliji, oslanjajući se na liriku misticizma.

Izgubljena ruža je priča o Dijani – lepoj, inteligentnoj i bogatoj mladoj ženi koja je upravo diplomirala na vrhunskom pravnom fakultetu. Iako Dijana poseduje sve potrebne osobine da od strane onih koji je okružuju bude smatrana boginjom, oseća se praznom i nezadovoljnom. Razočarana je u sebe samu, suočena sa spoznajom da je njena potreba za odobravanjem i pohvalama drugih sprečava da sledi svoje snove i bude ono što zaista jeste.

Nakon što joj majka na samrti saopštava da ima sestru bliznakinju, ona kreće u potragu za sestrom koju nikada nije upoznala, na put ka samootkrivanju, koji će ispuniti njena najdublja stremljenja i omogućiti joj da spozna smisao svog postojanja.

Kada je prvi put objavljen, u Turskoj  2003. godine, roman Izgubljena ruža doživeo je ogroman uspeh i izazvao pravu senzaciju.


„Ako volite knjige kao što su Alhemičar ili Mali Princ – volećete i Izgubljenu ružu.”
Time Out Istanbul

Izgubljena ruža vodi nas na putovanje iz stvarnog u svet snova. Ona dotiče duše čitalaca koji su prestali da razumeju život i u njemu uživaju, podsećajući ih na njihove sopstvene ’izgubljene ruže’.” 
Yeni Safak

Od istog autora