Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Grejam-Smit, Set

Set Grejam-Smit (1976) autor je Njujork tajmsovog besteselera Gordost i predrasude i zombiji. Osim pisanja, radi i kao filmski i televizijski scenarista i producent. Diplomirao je filmsku umetnost na koledžu Emerson. Živi u Los Anđelesu sa suprugom i sinom.
Pre nego što je počeo da piše romane, Smit je objavljivao publicistička izdanja: The Big Book of Porn: A Penetrating Look at the World of Dirty Movies, The Spider-Man Handbook: The Ultimate Training Manual, How to Survive a Horror Movie: All the Skills to Dodge the Kills, kao i satirično delo sačinjeno od zbirke pisama izvinjenja upućenih svima onima koji su propatili tokom vladavine Džordža Buša. Njegov roman Gordost i predrasuda i zombiji dosad je prodat u više od milion primeraka i preveden je na preko 20 jezika. Napisan je kao horor parodija čuvenog romana Gordost i predrasude. I njegovo sledeće delo, Abraham Linkoln, lovac na vampire, našlo se na bestseler listi Njujork tajmsa. Osim romana, Smit se oprobao i u pisanju stripa: Marvel Zombies Return: Hulk
Oba Smitova romana su ekranizovana. Abraham Linkoln, lovac na vampire imaće svetsku premijeru u junu 2012, a Gordost i predrasude i zombiji 2013. godine.

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START JE U TOKU

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak