Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Gudkajnd, Teri

Teri Gudkajnd (1948) je američki pisac, najpoznatiji kao autor širom sveta poznate sage Mač istine, koja spada u žanr epske fantastike. Serijal Mač istine prodat je u više od 25 miliona primeraka i preveden je na preko 30 jezika. Prvi zakon magije je najskuplje plaćen debitantski roman u žanru fantazije, oko čijih su se autorskih prava borila tri prestižna izdavača. Po ovom romanu je 2008. godine snimljena i popularna televizijska serija Legenda o tragaču, a do sada su već prikazane dve sezone od po 22 nastavka. 

Nakon što je napustio fakultet, Gudkajnd je radio kao stolar, proizvođač violina i restaurator retkih i egzotičnih rukotvorina i antikviteta. Pre nego što je počeo da piše, Gudkajnd je bio poznat po slikanju morskih i divljih životinja. Godine 1993, tokom rekonstrukcije kuće na ostrvu nedaleko od obale Mejna, počeo je da piše svoj prvi roman Prvi zakon magije. Osim kuće na ostrvu, Gudkajnd sa suprugom Džeri ima i drugu kuću u pustinji, gde poslednjih godina uglavnom i živi. 

Do sada je napisao četrnaest knjiga, od kojih se većina našla na bestseler-listi NewYork Timesa. Mada sve njegove knjige spadaju u žanr epske fantastike, Gudkajnd smatra da njegovi romani nisu samo fantazija, već da se velikim delom bave filozofskim temama i samom ljudskom prirodom. 

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START ĆE POČETI

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2020. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.rs

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: knjizarecarobnaknjiga@gmail.com

Na početak