Mač istine, 2. deo – Prvi zakon magije

Autor: Teri Gudkajnd

Žanr: FANTASTIKA

(5/5; broj glasova: 1)
Cena u knjižarama: 798,99 RSD
Vaša cena: 639,19 RSD
Cena sa maksimalnim popustom: 575,27 RSD
+ (troškovi dostave). U cenu je uračunat PDV.
Količina:
Stavi u listu želja
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 416
Štampa Crno bela

Opis: Mač istine, 2. deo – Prvi zakon magije , Teri Gudkajnd


Ričard Sajfer, šumar i ratnik, odabran da ponese teško breme Tragača za istinom, nastavlja da se bori protiv velikog zla koje je zadesilo svet. Njegov neprijatelj je opaki i moćni kralj Darken Ral, koji poseduje mračnu magiju. Ali da bi mogao konačno da zagospodari univerzumom, neophodne su mu moći sve tri kutije Ordana. Zajedno sa zagonetnom, lepom, hirovitom, ali i opasnom Kalan Amnel, Ričard kreće u pohod pronalaženja treće magične kutije, koja se nalazi u rukama ozloglašene veštice Šote. Pipci smrti prete im sa svih strana, a milost moćne i zle veštice jedini je spas za čovečanstvo. 

Legenda je rođena. Prvi zakon. Druga knjiga. 


„Epska fantazija koja nesumnjivo zadivljuje čitaoce.“
Library Journal
  
„Iznenađujuće zanimljiva saga epske fantastike, ne samo za omladinu već i za poklonike žanra svih uzrasta.“
SF Reviews. net


U serijalu Mač istine, Teri Gudkajnd plete očaravajuću priču o svetu sličnom našem – svetu u kojem su dobrota i poštenje opkoljeni silama mraka i obmana. Odiseja Ričarda Sajfera je putovanje puno najvećih opasnosti, a nagrada je neizvesna. To je put u mračne dubine ljudske duše. 

Serijal Mač istine prodat je u više od 25 miliona primeraka i preveden na preko 20 jezika. Po ovom serijalu je od 2008. do 2010. snimana i popularna televizijska serija Legenda o tragaču

  •