Klika, 1. deo – Klika

Klika, 1. deo – Klika

Autor: Lizi Harison

Žanr: TINEJDŽERSKA KNJIŽEVNOST

(0/5; broj glasova: 0)
Cena u knjižarama: 599,00 RSD
Vaša cena: 479,20 RSD
Cena sa maksimalnim popustom: 431,28 RSD
+ (troškovi dostave). U cenu je uračunat PDV.
Količina:
Stavi u listu želja
Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Mek
Broj strana 222
Štampa Crno bela

Opis: Klika, 1. deo – Klika, Lizi Harison


Upoznajte Kliku...

Mesi Blok: Sa svojom sjajnom braon kosom i izbeljenim osmehom, Mesi je neprikosnovena gospodarica Klike, kao i društvene scene osnovne škole Oktavijan okruga, eksluzivne privatne škole za devojke okruga Vestčester, u državi Njujork. Mesi zna da biste i dušu prodali đavolu samo da budete kao ona.

Dilan Marvil: Mesina zamenica koja svoje vreme troši na šlihtanje Mesi i ispijanje dijetalnih šejkova.

Ališa Rivera: Podla koliko i lepa. Ulazi pod kožu odraslima podjednako kao i mladima jer je, prosto, tako zanosna. Planira da jednog dana zauzme Mesino mesto na prestolu. Možda joj to i pođe za rukom.

Kristen Gregori: Ona je pametna, radna i uvrediće vas do suza pre nego što uspete da izgovorite: „Moja frizura nije grozna!”

Uđite u svet Kler Lajens, nove devojke koja je pristigla sa Floride obuvena u patike i obučena u dve godine stare „gep” tregeruše i koja, očigledno, nije satkana od štofa od kojeg je sačinjena Klika. Na njenu nesreću, Klerina porodica se doseljava u gostinsku kuću na velikom imanju Mesinih roditelja, gde će i živeti dok ne budu mogli sebi da priušte dom. Klerina budućnost se čini gorom od odbačene prošlosezonske „prada” torbe. Međutim, uz malo sreće i mnogo planova, Kler će možda i uspeti da zamiriše na „šanel 19”.

Serijal KLIKA autorke Lizi Harison namenjen je tinejdžerkama, a svoje višemilionske tiraže, titulu Njujork tajmsovog bestselera i ekstremnu medijsku pažnju duguje svom savremenom stilu i temama zanimljivim mlađoj ženskoj publici. Najnoviji modni trendovi u oblačenju, spletke, društvene igre i pozicije, zloće i dobrice, sve to čini koktel za koji se pokazalo da je neodoljiv među tinejdžerkama. Britko, duhovito i inteligentno napisane knjige, fenomenalno dizajnirane, same po sebi su postale brend, pa spadaju u must have prema preporuci svih teen časopisa u Americi. Klika… jedina stvar koja je teža od ulaska u nju jeste opstanak u njoj.

  •